Charlotte
'I don't know... what do you prefer?' Ik staar naar de muur en voel mijn middel branden. De tattoo. Natuurlijk. Ik moet er voorzichtig mee zijn. Ik sta op en trek mijn shirt iets omhoog, waarna ik het gaasje eraf haal. Het is echt mooi. Jammer dat Justin het nog niet heeft gezien. Ik bijt op mijn lip. Vanaf morgen zal hij bijna geen betrekking meer hebben op mijn leven...

Justin
'I don't know... you can choose. If you want it to be tonight, that's fine. Tomorrow morning? Fine with me as well. Even if you want it to be tonight and tomorrow morning.' Zeg ik en kijk naar de grond als ik na een tijdje weer stil sta. 'Dus... zeg het maar. Ik vind alles prima.'

Charlotte
Als ik voor vanavond en morgen kan kiezen, dan doe ik dat natuurlijk. 'I hope it can be tonight and tomorrow morning...' Ik bijt op mijn onderlip en kijk naar mijn nagels.

Justin
Zwakjes glimlach ik. 'Dat vind ik prima Charlotte. Dan... dan zie ik je zo wel denk ik. Over een uur ongeveer?' Ik bijt op mijn lip en speel wat met het hangertje van haar ketting.

Charlotte
Ik glimlach en knik, ook al ziet hij het niet. 'Kom ik naar jou of kom jij naar mij?' Ik sta op van het bed en bekijk mezelf in de spiegel. Misschien dat ik nog even mijn haar kan doen, of iets leuks aantrekken.

Justin
'Ik kom wel naar jou toe. Als je dat goed vindt natuurlijk.' Zeg ik en laat het hangertje met rust. Zachtjes zucht ik en kijk wat om me heen.

Charlotte
'That's fine with me.' Ik kijk weg van de spiegel en staar naar de grond. 'See you in an hour...' Ik word nu toch wel een beetje zenuwachtig.

Justin
Klein glimlach ik als ze het oké vindt dat ik naar haar toe ga. Ik haal kort een hand door mijn haar heen en knik op wat ze zegt. Dan pas realiseer ik me dat ze dat helemaal niet kan zien. 'Yeah. See you in an hour...' Ik bijt op mijn lip.

Charlotte
Met tegenzin hang ik dan op en gooi de huistelefoon op het bed neer. Dat mam nog bezig is met eten en ik mee moet eten, maakt me helemaal niets uit. Ik moet iets anders aantrekken. Iets leuks. Misschien kunnen we hier wel een film kijken. Of eerst wandelen en daarna een film kijken. Ik wil gewoon nog iets leuks doen samen. Ik open mijn kledingkast en zoek naar een geschikte outfit.

Justin
Ik hang op en kijk nog een tijdje voor me uit. Pas als mijn moeder me aantikt, kijk ik op. Klein knik ik op wat ze zegt al heb ik er niet veel van verstaan. Ik loop naar boven toe en ga op mijn bed zitten.

Charlotte
Uiteindelijk houd ik hetzelfde maar aan omdat ik gewoon niet weet wat ik anders aan moet doen. Wel kam ik mijn haren door en werk ik mijn mijn make-up bij. Als dat klaar is, bestudeer ik mijn tatoeage, waar het gaas nu van af is. Wat zou Justin ervan vinden?

Justin
Langzaam sta ik dan toch op en kijk mijn kamer door. Het voelt vreemd om het al deels leeg te zien. Helemaal nu de foto van Charlotte en mij er niet meer staat, maar al in mijn koffer zit. Ik heb mijn moeder nog gevraagd of ze de rest wil regelen. Gelukkig wil ze dat aangezien ze wel snapt dat ik Charlotte nog wil zien voor ik uit Canada vertrek. Ik loop naar beneden toe door naar buiten en naar het huis van Charlotte.

Charlotte
Ik trek mijn kleding goed en loop dan terug nar beneden, waar mijn bord met eten nog staat. Ik warm het op in de magnetron en eet het vervolgens op. Het smaakt wel heel lekker, maar ik geniet er niet echt van. Ik kijk de hele tijd op de klok en wacht tot de tijd voorbij is en Justin voor de deur staat.

Justin
Met ingehouden adem loop ik het pad op naar de deur en bel vervolgens aan. Ik hoop eerlijk gezegd heel erg dat Charlotte zelf open doet en niet haar moeder. Die wil me nu denk ik helemaal niet zien.

Charlotte
Als ik de deurbel hoor gaat mijn hart wat sneller slaan. Snel loop ik naar de voordeur toe en fatsoeneer ik mezelf nog even. Dan open ik met zenuwen de deur, waar ik Justin zie staan. Ik ben zo blij om hem nog te zien.

Justin
Ik kijk op en glimlach klein als ik Charlotte zie. 'Hey...' Zeg ik en weet zo een twee drie niet wat ik moet doen. 'Zullen we... ehm... zullen we even een stukje gaan lopen voor nu?'

Charlotte
'Hey...' Zeg ik zacht terug, waarna ik glimlach. Ik wil hem het liefst knuffelen, maar ik weet het niet... Het is daar nog iets te ongemakkelijk voor. 'Yeah, sure... wait a second.' Ik pak mijn witte jas van de kapstok.

Justin
Klein knik ik en wacht geduldig op haar. Ik haal kort een hand door mijn haar heen en kijk even om me heen. 'Ben je klaar ba- Charlotte?' Vraag ik. Ja ik wilde haar babe noemen. Ik kan er niets aan doen, ze was van mij en ik... tja... mijn hart zal altijd aan haar toebehoren.

Charlotte
Ik bijt op mijn lip. Wou hij me nou babe noemen? 'Yes... I'm ready..' Ik roep naar mam dat ik ben wandelen en wacht niet op antwoord. Ik stap naar buiten en doe de deur achter me dicht. Ik haal diep adem en kijk dan naar Justin.

Justin
Ik pak licht twijfelend haar hand vast en loop samen met haar richting het park. 'Can we act like a couple...? Just for tonight?' Vraag ik zachtjes en kijk lip bijtend even naar Charlotte. Een laatste knuffel, een laatste kus... Zachtjes zucht ik. 'It's okay if you don't want to.'

Charlotte
Ik glimlach klein als hij mijn hand vast pakt en kijk naar onze handen. Als ik hoor wat hij vraagt kijk ik op. 'No no, I want that. Acting like a couple...' Alhoewel ik liever weer een echte relatie met hem wil. Maar voor nu is dit goed.

Justin
Zwakjes glimlach ik. 'I know you want it different, but... oh who am I kidding? I really love you Charlotte and I...' Zachtjes zucht ik. 'I'm pretty sure that I won't find anyone else... but... if we really get back together... I don't know... your mom is probably gonna kill me... and...'

Charlotte
'I know Justin, don't worry about it. Maybe... if we're older or things are different... Maybe we can start again then...' Ik hoop het zo erg. 'And about my mom... she thinks I change because of you... But I don't. She has nothing personally against you.' En dan heb ik het over het spijbelen en zo. Maar dat doe ik niet door Justin. Het zijn mijn eigen beslissingen.

Justin
Zwak glimlach ik en kijk naar de grond. 'Maybe when I have a day off I can come back here to visit you and... you know... maybe pick up what we left...' Zeg ik en kijk langzaam op. 'I understand her. She wants to protect you Char....'

Charlotte
'That would be great...' Ik kijk naar hem en glimlach klein. 'I don't understand her. Alright I do, but a little bit.' Ik kijk voor me uit en loop met hem mee. 'Are you excited... for tomorrow?'

Justin
Ik glimlach en kijk even naar haar. 'Don't worry. One day it'll make sense to you.' Zeg ik. Ooit op een dag zal ik ook begrijpen waarom ik naar LA moet en alles. Hoop ik... 'Hmm... a little. It'll be the second time for me on a plane and... yeah... the first time I won't return. You know... to Canada.' Ik haal kort een hand door mijn haar heen en kijk om me heen. Ik zal dit over een paar uur voor goed achter me laten om een nieuwe start te maken in Los Angeles. 'Ik bel je morgen als ik aangekomen ben. Als je natuurlijk niet druk bent of al slaapt. Er zit immers een tijdsverschil van een paar uur tussen Los Angeles en Stratford.'

Charlotte
Ik hoop het. Ik hoop dat ik ooit begrijp waarom mam vindt dat Justin een slechte invloed op me heeft. Want hij is juist de enige bij wie ik mezelf kan zijn. 'I know...' Ik kauw op de binnenkant van mijn wang. Hij komt gewoon niet terug. Ik zal hem een hele lange tijd niet zien... Ik knipper even een paar keer met mijn ogen om de tranen in te houden. 'Just call me if you're there. I don't mind that I'm still sleeping or that I'm at school.'

Justin
Ik laat haar hand los en sla in plaats daarvan een arm om haar heen. 'I will sweetie. I promise. I'll try to call you as often as I can. Send you pictures of what I'm doing... let you hear snippets of my songs... I'll do anything to keep you involved.' Ik druk een klein kusje op haar slaap. 'I want something familiar in my life when I'm there.' Mompel ik. 'If I can and you want to... I'll fly you over. On my costs.'

Charlotte
Ik kijk Justin toch wel een beetje verbaasd aan. Ik zou het heel leuk vinden om te weten wat hij daar allemaal doet. Alhoewel ik hem daardoor waarschijnlijk ook meer en meer ga missen. 'Really?' Mijn ogen worden groot. 'Of course I want that...' Als ik vakantie heb kan dat makkelijk. Alleen zal dat niet vaak zijn.

Justin
Ik knik glimlachend. 'Yeah. Maybe... we can try it again and... you can meet Usher.' Zeg ik en kijk naar haar. Voorzichtig sla ik mijn armen om haar heen en druk een klein kusje op haar neus.

Charlotte
'Wait... you wanna try it again now or later...?' Ik kijk voor me uit en bloos. Ik kan het beter vragen dan dat dat voor mij onduidelijk is. Ik kan goed Engels, maar soms is het volgen ervan een beetje moeilijk.

Justin
'I don't know... I want it now... but it's better later. You know... when we see each other again in a couple weeks.' Zeg ik en streel haar heupen lichtjes. 'I love you, you know that?'

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen