Foto bij Chapter 82. Grace

Love that song!!
And wow, gisteravond was het kudo'record gebroken en het staat nu op 8. Dat is mijn all-time record. Dus zo zo zo zo zo zo zo zo veel bedankt!
En bedankt voor de moeite van het lezen van dit verhaal. Het is moeilijk in te halen en bij te benen, dat weer ik. Maa ik had me vanaf het begin af aan voorgenomen om iedere dag een hoofdstuk te schrijven dus ik ben ook ontzettend trots dat ik het nog steeds volhoud.
Volgende week donderdag tot zondag zit ik trouwens in Utrecht voor een congres en we verblijven in een stayOK dus ik weer niet o ik internet heb of de kans om hoofdstukjes online te zetten. Ik denk dan weten jullie dat al vast.
En nu ga ik weer terug naar kleine stukjes commentaar bij ieder hoofdstuk.
I love you!

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (5)

  • AllDayDreams

    OMG!!!
    Ik wil ook een Louis pov!!!
    Snel verder xxx
    THIS STORY IS AMAZING! <3

    9 jaar geleden
  • Chyna2001

    Kan je een Louis POV doen? PLEASE?

    Awwh ze zijn zoooo cute togheter!!!

    9 jaar geleden
  • DareToBelieve

    KUDO

    9 jaar geleden
  • _Sinister_

    geweldig, ik ga die Kudo knop nog eens raken!!!!

    9 jaar geleden
  • Louisgirl

    Awwwhhh. Ik wist wel dat er iets tussen Lou en die Hannah was gebeurt. Niet aardig vN je Lou. Maar hij houdt meer van Grace. Gelukkiger maar!
    En je verdient die kudo's en abo's helemaal. Dit is mijn favoriete verhaal op q op dit moment! En vind het juist fijn dat er zo veer hoofdstukjes zijn en dT er elke dG een nieuwe komt. Het zijn tenminste nie van die korte hoofdstukjes waar je dan een week op wCht.
    Dus snel verder alsjeblieft

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen