Wyta en Syto hebben besloten om als zwarte wolven in het Zwarte Wolven Rijk te wonen. Erg gemakkelijk is het niet en telkens als ze over straat lopen is er ergens wel weer een gevecht bezig. Gelukkig hebben Wyta en Syto wel een hotel kunnen vinden om de nacht in door te brengen. Nu moeten alleen nog beginnen aanwijzingen te vinden.

Muziek:

Wyta loopt met gespitste oren door de stad. Ze heeft zich helemaal vermomd zodat niemand merkt dat ze een witte wolf is. Ook heeft ze haar ketting weggestopt. Als iemand die ziet kan ze het spioneren wel vergeten.
Er wordt hard geschreeuwd. Wyta kijkt in de richting van het geluid. Weer een gevecht. 'Dit is al het tiende gevecht vandaag...' mompelt Wyta. Voor de rest negeert ze het en loopt door.

~~~

Syto loopt ergens anders in de stad. Hij zoekt ook naar aanwijzingen. Een triest en serieuze blik staat op Syto's gezicht. Er is iets dat hem dwars zit.. Maar wat? Het voelt alsof hij te zwak is, alsof hij onder de verwondingen die steeds erger worden zit. Dan schut Syto zijn kop. Zijn missie is om te ontdekken wat de zwarte wolven van plan zijn en het te dwarsbomen.
Opeens trekt een gesprek Syto's aandacht. Hij stopt even om te luisteren: 'Heey, heb je het al gehoord?'. 'Wat gehoord?'. 'Dark-Rainbow heeft een geweldig plan om die witties te verslaan'. 'Oh yeah! Eindelijk worden die wolven onze slaven! Vertel me er meer over!'. 'Ssshhhh. Niet zo hard, anders hoort iemand het. Ik weet niet veel, maar dit is wat ik heb gehoord:
Dark-Rainbow had het over een of andere wolf die de kracht heeft om zwart naar wit te veranderen. Het enige probleem dat er is, is dat die wolf is verzegeld met een krachtige magie. Ik snap er niet veel van, maar als ze die wolf weten te ontwaken dan is Het Witte Wolven Rijk van ons. Helaas moeten ze het geval eerst zoeken en als ze het hebben gevonden is het nog maar de vraag of ze het open krijgen.'. 'Wauw... Een wolf met de kracht om wit te veranderen in zwart... Nu maar hopen dat het niet ook andersom werkt.'. 'Tja, ik geloof dat er één probleem was met het plan. Ik denk dat dat het misschien kan zijn. Maar meer kan ik je niet vertellen.'. 'Bedankt voor de info. Gotta go!'.
Nadat Syto dat alles had gehoord stond hij verstijfd in het midden van het pad. Als dat plan werkelijkheid zal worden... Dat mocht niet gebeuren! 'Ik moet dit zo snel mogelijk aan Wyta vertellen!'.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen