Nadat alles gepakt is voor de spionage trip gaan de twee wolven op weg naar HZWR. Onderweg hebben de twee het over welke krachten ze hebben. 'Mijn krachten? Ik heb er 3! Water mijn element, wind door deze vleugels en ijs, maar waar dat van komt geen idee...'. 'Die krachten? Cool, komt zeker omdat je een prinses bent! Haha! Welke krachten ik heb? Wind en ijs, niet veel verschillend van jou krachten, afgezien ik water mis...'. 'Kop op, ik weet zeker dat je erg sterk in je krachten bent!'.

Muziek:

Wyta en Syto zijn eindelijk aangekomen bij HZWR. De zwart-paarse rook zweeft boven het rijk, alsof het vervloekt is. Wyta merkt dat het lastiger is om te ademen. 'Hoe gaan we naar binnen? Er zijn maar een paar ingangen en ik wed dat die erg goed beveiligd zijn...'. Syto rommelt in de tas die ze mee hebben genomen en haalt er een blik zwarte verf uit. 'Heh, ik wist dat die verf nog van pas zou komen' zegt hij met een grijns. Wyta begrijpt hem meteen en begint met zichzelf zwart te maken.
Nu de twee net echte wolven van HZWR lijken gaan ze naar de dichtstbijzijnde ingang. 'Laat mij zo maar een praatje met de wacht houden om ons door te laten Syto. Ik heb wel een goede smoes' fluistert Wyta vlak voor dat ze bij de poort zijn. 'Halt! Wie treed het rijk binnen? En waarom?'. 'Wij zijn Dark en Ness. We komen net terug van een lange jacht en we willen onze vangst graag verkopen in de stad.'. 'Hmmm, jullie zien er niet uit dat jullie veel kwaad kunnen doen tegen ons... Maar ik moet die tas van jullie wel even bekijken voor dat ik jullie door laat!'.
Een Skelly-wolf loopt naar Wyta en Syto toe. Wyta geeft de tas aan de Skelly-wolf terwijl ze haar adem in houd. Syto kijkt naar de tas. De Skelly-wolf kijkt en ruik in en om de tas. 'Jullie...' zegt hij en kijkt Wyta en Syto strak aan. Wyta houd haar adem nog dieper in. Syto staart nog steeds naar de tas. '...Mogen naar binnen!'. Wyta zucht van opluchting en pakt de tas weer aan. Een glimlachje verschijnt op Sytos gezicht alsof hij zegt: ik zei toch dat het lukte?
Het duo looft naar binnen. Het is er nog erger dan de vorige keer. In het eerste "verdedigingsdorpje" was er van alles aan leger spullen. Speren, zwaarden, elektrische stokken, enorme kanonnen en nog veel meer wapens. Het was verschrikkelijk om aan te zien, zeker als je normaal in een vredevol en rustig land leeft.
Het binnenkomen was gelukt, nu alleen nog uitzoeken waar de zwarte wolven mee bezig zijn. En dat in dit vreselijke rijk...

Reageer (1)

  • FroIIo

    Jaaaaaaaa verderrrrr!

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen