Wat wordt er verwacht:
Deze themawedstrijd wijkt een tikkeltje af van de doorsnee wedstrijden. Er valt namelijk niemand af. Per opdracht zal je een punt krijgen en op het eind van de rit wordt dan een gemiddelde van je punten berekend. Om er voor te zorgen dat je niet meteen verliest door eens een minder goede opdracht te maken, worden de uitschieters (beste en slechtste punt) eerst verwijderd en wordt pas daarna het gemiddelde berekend.

Tijdens deze themawedstrijd kun je je aan verschillende soorten opdrachten verwachten (denk maar aan een schrijfopdracht, quizopdracht etc.). Omdat niet iedereen talent heeft in al deze takken is het mogelijk om doorheen deze wedstrijd juist één joker te gebruiken. Deze joker zorgt er voor dat je vrijstelling krijgt voor de gekozen opdracht. Gebruik deze met wijsheid!

Voor elke opdracht krijg je 10 dagen de tijd om iets in te zenden. Indien je niet op tijd klaarkomt met jouw inzending is het mogelijk om uitstel te krijgen, dit met een geldig excuus. Het minimum aantal dagen uitstel staat vast op drie dagen. Mits een geldig excuus kan deze variëren tot een week of langer indien je op reis gaat.
Om verwarring met de usernames te vermijden, wordt gevraagd om een Harry Potter naam op te geven. Deze kies je het best na het maken van de Sorteerquiz, zo kan je indien gewenst een naam kiezen die het beste bij jouw huis hoort. Indien je jouw username toch verandert, verwacht ik dat je dit desondanks in deze topic meldt zodat ik jouw link kan aanpassen.

Doordat dit een themawedstrijd is zal bij iedere opdracht de voorwaarden verschillend zijn. Ik vraag je dan ook om je aan deze voorwaarden te houden. Indien je een werkje moet schrijven tussen de 500 en 1500 woorden, wens ik geen verhaaltjes te ontvangen van 2000 woorden. Indien jij je niet houdt aan de voorwaarden, zal je dus punten verliezen.

Wat valt er te winnen:
De Beste tovenaar krijgt 6 credits.
Degene die het net niet haalde van de winnaar krijgt 4 credits.
Degene die op de derde plaats is gestrand krijgt 2 credits.
Het huis dat de House Cub wint, krijgt ook een prijs.

Hoe en wanneer indienen:
Per opdracht wordt een deadline gegeven. Je krijgt de tijd om in te dienen tot 23u59 die dag. Indien je uitstel krijgt is dat ook tot 23u59 op de dag van uitstel. Je creaties worden niet op mijn profiel geplaatst, zorg er dus voor dat ik met gemak al je inzendingen terug vinden. Het is dus toegestaan om een bijhorende story aan te maken, maar dit is niet noodzakelijk.
Ik waarschuw 1 week - 1 dag voor de deadline.

Hoe kunnen de huizen punten verdienen:
Voor elk gemaakt examen krijgt een student een score in de vorm van punten . Deze punten wordt bij het corresponderende huis geteld.
Voor elke student die binnen de eerste week zijn examen indient, krijgt het corresponderende huis 5 extra punten.
Voor elke student die zijn examen niet indient, verliest het corresponderende huis 5 punten.
Voor elke student die uitstelgedrag vertoont, verliest het huis 1 punt.
Voor de beste student per examen, verdient het corresponderende huis 10 extra punten.
Voor de student die het eerst indient, verdient het corresponderende huis 5 extra punten.

Nota:
Studenten met een vrijstelling kunnen geen punten behalen bij het desbetreffend examen.


Puntenverdeling:
Voldoendes:
U – Uitmuntend
B – Boven verwachting
A – Acceptabel
Onvoldoendes:
S – Slecht
D – Dieptreurig
Z – Zwakzinnig

Daarnaast vraag ik u:
Ik zou het appreciëren als je een andermans werk niet afbreekt. Commentaar en tips zijn altijd welkom, maar wees niet gemeen of onrechtvaardig.

Professoren
Helena Ravenclaw

Eerstejaarstoveraars:
Griffoendor (5 ptn.)
1. Sirius Black
2. Lily Evans
3. Hermione Granger (5 ptn.)
I
4. Rubeus Hagrid
5. George Weasley

Huffelpuf (0 ptn.)
1. Suzanne Bonkel
2. Nymphodora Tops

Ravenklauw (0 ptn.)
1. Luna Lovegood
2. Mad-Eye Moody
3. Moaning Myrtle

Zwadderich (0 ptn.)
1. Andromeda Black
2. Regulus Black
3. Astoria Greengrass
4.
5.

Eerstejaarsexamen:

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen