Foto bij Hoofdstuk 6 ~ O1

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (12)

  • LoveIron


    IEEE ze ziet er echt geweldig uit! (in mijn hoofd) Hoe heb je dat filmpje gemaakt? Of heb je die niet zelf gmeaakt.. I like it! Het verhaal is zoooo leuuk omg. Ik ga verder, en dat gedichtjee is super!

    9 jaar geleden
  • QueenOfEmerald

    Ik was officieel ’s werelds eerste persoon die dood kon gaan van een beetje aandacht. Aandacht was een ziekte met als symptomen blozen, raaskallen en mijn gezicht verbergen.
    De eerste persoon denk ik niet maar in ieder geval ik hoor ook bij de kleine groep personen die daaraan doodgaan. xD

    9 jaar geleden
  • Sleepsong

    Die trailer is echt heel mooi! Op één uurtje tijd en met youtubes rottige video- editor, hoedje af! Dan mag je voor mij ook wel een trailer maken! ^^ En net nu ik dacht dat jij niet meer talent kan hebben, ik had het duidelijk fout! Haha.
    Ik kwam daarnet een foto tegen die mij aan Tamara deed denken maar ik kan hem niet meer terugvinden. Grr. Er stonden twee koffietassen op, op de ene tas stond 'paint water' en op de andere stond 'not paint water'. Deed mij om de één of andere reden echt aan haar denken.
    Ik was officieel ’s werelds eerste persoon die dood kon gaan van een beetje aandacht. Haha dan ben ik nummer 2!
    Ik ben heel benieuwd naar de reactie van de jongens!! ^^ Ik moet wel zeggen dat Tamara, Apple en haar moeder toch wel schattig zijn met al hun complimentjes ^^
    - Love this story!!!(flower)

    9 jaar geleden
  • _ephemeral_

    Leuke trailer, moest wel zonder geluid omdat TV opstond :( hoe dan ook, goed hoofdstuk en (de toch niet zo slechte Youtube-editor) toffe trailer.

    9 jaar geleden
  • zupper

    Ga door plzz

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen