Foto bij Waarzeggerij.

5e hoofdstukjee :)
sorry dat het deze keer zo kort is :o

[Liv Logi]

Ik kwam net terug van voorspellend rekenen met de huffelpuffers en liep nu naar waarzeggerij.
Toen ik binnen kwam was de les net begonnen en er was nog maar een plek vrij en dat was naast Draco :(
Ik ging zitten en Zwamdrift kwam naar me toe en gaf me een glazen bol, en zei "wil jij het even voordoen?"
En ik zei droog "nee" "waarom niet?" vroeg zwamdrift en toen antwoordde ik "omdat ik er geen zin in heb"
En toen liep Zwamdrift weer weg. ietsje later in de les vroeg ik "Professor mag ik wat vragen?" "wat is er mevrouw Logi?" vroeg Zwamdrift waarop ik antwoordde
"waarom is u les zo saai?" Zwamdrift haar lip begon een beetje te trillen en toen wist ik dat ik mijn kans moest pakken.
ik stond op en gooide vlak naast Zwamdrift de glazen bol kapot en ik zij arrogant "Vieze Hippie!" en voor dat ik het lokaal uit liep zag ik dat Draco naar me glimlachte "sinds wanneer glimlachte die gast naar me?" fluister ik in mezelf. ik liep naar de leerlingen kamer van Zwadderich en plofte op de bank niet 5 min later stond Draco voor me en ik vroeg arrogant "hoor jij niet in de les te zijn?" waarop Draco antwoordde "ik heb Zwamdrift ook even laten schrikken!" zij hij lachend :)
en hij ging naast me zitten en sloeg een arm om heen. "We zouden trouwens een goed team samen kunnen zijn tegen Potter." en toen zij ik terug " Harry is wel een vriend hoor, maar die Ginger niet!" en toen zij Draco "dan zijn we een goed team tegen de Ginger!" zei hij lachend :P
"oh oke voor een keer dan maar." zei ik terug. 'hij stond op en zij "oke dan zie ik je morgen om 1 uur, dag!" ik zei terug "okee, Adios Blondie!" Draco bloosde en liep snel weg. En Liv voelde nog warmte op haar rug.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen