Het is ochtend. De zon schijnt vrolijk en de wolven in Het Witte Wolven Rijk zijn gelukkig. Er is al lang geen aanval van de zwarte wolven gepleegd. Pof en Rof zijn zoals gewoonlijk bezig met allerlei proefjes en Syto traint zijn vlieg skils wat. Wyta maakt zich klaar om naar de opening van de nieuwe zaak van een vriendin te gaan. Snel kamt ze nog even haar staart en gaat haar kamer uit.

Update! (1): De vorm van HWWR is veranderd: Het is nu in de vorm van een wolven kop die naar het oosten kijkt.
Update! (2): Er zijn nieuwe dieren toegevoegd: Fluffy's. Het zijn een soort katjes, met kleine hangende oortjes en een lange pluisstaart.

En natuurlijk niet te vergeten, de muziek!

'Ik moet opschieten!' denkt Wyta. Snel rent ze de trap af. Wyta kijkt naar de jas die aan de kapstok hangt. 'Het zou wel warm genoeg zijn, het is tenslotte zomer!'. Wyta doet de deur open en loopt naar buiten. Dan begint ze te galopperen over de fijne wegen.
Wyta kent de hele weg uit haar hoofd. Dat is logisch want ze is de laatste tijd veel bij Tussai, de wolf die de zaak opent, geweest om te helpen. Heerlijk om het volg te helpen met normale bezigheden zei Wyta dan altijd. Soms vond zij het fijner om even normaal burger te zijn dan zo'n "hoge prinses".
Het gebouwtje kwam steeds beter in het zicht. Wyta stopte met rennen en schudde zich flink. De ketting om haar nek rinkelde wat. Sara, de dochter van Tussai, rende naar Wyta toe. 'Wyta! Wyta! Hahaha, Wyta, je hoeft ons niet meer te helpen hoor! We zijn al klaar!' riep sara blij. 'Haha, Sara... Daar kom ik juist voor! Ik kom kijken bij de opening van jou moeders zaak. Ik mocht al die tijd niet weten hoe de zaak heet, dus daar ben ik ook benieuwd naar.'.
Sara nam Wyta al pratend verder mee naar de zaak. Er zat een groot doek over het gebouw, zodat niemand er iets van kon zien. Tientallen wolven stonden om het geval. Door alle verschillende kleuren vacht zag het er leuk uit. Toen Wyta er bij kwam staan gingen een paar wolven opzei en lachten vriendelijk naar haar.
Daar verscheen Tussai. Als een echte presentatrice sprak ze het publiek aan. 'Goedendag wolven! Ik ben Tussai en ik presenteer u... Wolven mode!!!!'. Tussai wees met haar poot naar het gebouw en het laken werd er door Sara afgetrokken. Er verscheen een vrolijk gekleurd gebouw met "WOLVEN MODE" in grote letters er boven. Het publiek stampte met de poten op de grond voor een groot applaus. Tussai en Sara bogen zich diep.
Toen sprong Sara voor Tussai en begon te praten. 'Voor dat jullie weg gaan wil ik een wolf nog even naar voren roepen!'. Wolven in het publiek keken om zich heen. 'De wolf die ik zoek heeft ons erg goed geholpen met het maken van onze nieuwe zaak. Ze is blauw en heeft prachtige vleugels. Het is onze eigen... Prinses van Het Witte Wolven Rijk, WYTA!!!!'. Wyta liep naar voren en iedereen maakte een nog harder applaus. Wyta boog zich diep en Tussai nam het woord weer over. 'Goed, zullen we nu jullie maar een rondleiding in de zaak geven? Kom maar mee!'.
Tussai deed de deur van de winkel open en stapte naar binnen. Iedereen volgde haar en luisterde aandachtig naar de uitleg van Tussai en Sara
~~~
Nadat de rondleiding is geweest is, praten Wyta, Tussai en Sara wat na. Daarna neemt Wyta afscheid en gaat terug naar het kasteel. Ze heeft nog wat dingen af te ronden. Wat ze dan gaat doen ziet ze later wel.

Reageer (1)

  • FroIIo

    Leuk eerste hoofdstuk! (Y)

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen