Foto bij W49

“Voor mij een vruchtencocktail met aardbeien en bosbessen graag”, zei ze. Meteen ging de man aan de slag. Hij jongleerde letterlijk met het fruit, en gooide er eveneens messen tussendoor om de aardbeien in stukjes te snijden.
Toen hij Tecna haar cocktail presenteerde, begonnen de Winx en een hoop omstanders spontaan te applaudisseren. De man herhaalde zijn kunstje ook bij de cocktails en wist er af en toe iets nieuws bij te doen, afhankelijk van het gevraagde fruit. Pas twintig minuten later had iedereen zijn drankje, maar het was het wachten echt waard geweest. De show die de man verkocht was geweldig, maar de drankjes waren ook ontzettend lekker.

In het circus begon het zoals Bloom het kende van op Aarde, met acrobatische trucks, trucks met dieren en een hoop clowns. Hoe verder de voorstelling echter vorderde, hoe meer magie er in gebruikt werd en hoe meer dingen er gebeurden waar de Winx echt van onder de indruk waren. Op het einde was er zelfs een act met een draak.
“Dat was ongelofelijk”, zei Sky, toen ze weer buiten de tent stonden.
“Dat met die draak, ik betwijfel of zelfs Codatorta een draak zo ver zou krijgen”, zei Brandon.
“Weet je nog van die leuke dingen, Tecna?”, vroeg Layla.
“Ja hoor”, zei ze lachend.
Die middag speelden ze nog een real-life videospel, waarbij ze echt letterlijk in het spel terecht kwamen. Vooral Tecna en Timmy leefden zich daar uit, maar ook de anderen vonden het ontzettend grappig. Daarna gingen ze nog met een soort boot in een wildwaterbaan. Ze gilden het af en toe uit als ze ergens tegen botsten en lachten dan om elkaars gezichten.
“Nou, dat was heel wat minder gevaarlijk dan die achtbaan vanochtend”, zei Layla lachend.
“Die achtbaan was nochtans jouw idee”, kaatste Stella terug.
“Jullie hebben anders ook niet geprotesteerd.” Het werd intussen stilaan donker.
“Het gaat dadelijk sluiten voor vandaag”, zei Tecna. “Nog even en het vuurwerk begint.” Ze voegden zich bij de menigte aan de rand van het plein.

Reageer (1)

  • tief

    leuk verhaal zo

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen