Foto bij ``223``

Gelijk als de lunch bel gaat loop ik naar mijn kluis, we zouden na de lunch gym hebben met de klas hoger dan die van mij, dat betekende dat Dean er zou zijn. Ik moest en zou testen hoe fit hij was.
“uhm…” ik kijk naar de jongen die net zo lang is als ik.
“Sam…” zeg ik zacht en hij fronst diep. Hij knikt langzaam en ik geef hem een wat ongemakkelijke glimlach.
“je broer zei je naam”
“oké, je staat voor mijn kluis” snel stap ik weg en bekijk Sam een beetje. Hij is net zo schattig als de Sam waar ik over had gedroomd en ik kan er niets aan doen dan een beetje te glimlachen.
“dus jij houd van kleine jongentjes?” gelijk kijk ik op naar Ted die met zijn vrienden naast hem staat. Sam komt omhoog en kijkt naar hem en dan naar mij. Ik kijk terug naar Sam.
“hij is waarschijnlijk ouder dan ik ben, en hij is net iets langer, dus ik weet niet waar je het over hebt.” Ted begint te lachen en ik zie hoe Sam opeens wat anders staat, klaar om Ted aan te vallen. Gelijk ben ik op mijn hoede zodat ik Sam zou kunnen stoppen maar dan voel ik een hand om mijn middel glijden en word ik tegen Dean aan getrokken.
“vallen ze je lastig Sammy?” Sam kijkt op en haalt zijn schouders onverschillig op. “vallen ze jouw lastig Alexandra?” even twijfel ik maar dan schud ik mijn hoofd ook. Dean knikt en leid Sam en mij naar de kantine.



“oké, ik moet het vragen, wat en waarom met Ted” ik kijk naar Dean die tegenover me zit en dan naar Sam die naast mij zit.
“als ik het vertel verklaar je me voor gek of zeg je dat ik een nerd ben, dus liever zeg ik niets” Sam glimlacht eventjes.
“je ziet er niet uit als een nerd maar je zei dat je jonger was dan ik?” ik haal mijn schouders op.
“ik ben hoogbegaafd, ze wilde me eerst nog een groep hoger doen maar dat wilde ik zelf niet, ik hoor in dezelfde klas te zitten als jij. En Ted is zo omdat ik…” ik frons even en maak aanhalingstekens in de lucht “interessant ben” Dean lacht even.
“dat ben je zeker, in de goede manier” Sam rolt zijn ogen en ik begin te lachen.
“ik ben niet van plan opeens iets met jou te beginnen Dean als je dat denkt.”
De bel gaat weer en ik loop naar de kleedkamers om me om te kleden. Ted zit in een van de hogere klassen en ik haten het om in shorts te moeten lopen maar het was veelte heet voor een lange broek en nu Dean er was kon ik misschien er zo voor zorgen dat Dean dichtbij me bleef.

Reageer (2)

  • jennifer912

    Snel verder!

    9 jaar geleden
  • Dexter

    Aw hell yeah. Snel het volgende hoofdstuk!

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen