Foto bij ``219``

Ik was niet van plan om meer over die zuster te zoeken. Ik was van plan het op te lossen. Dean was bij hun advocaat en ik had al zo’n gevoel dat hij haar om hulp zou vragen. Voordat ik er erg in heb wordt ik geroepen. Snel draai ik me om en zie Deacon op me aflopen.
‘loop mee’ ik doe wat hij zegt en zie Dean en Sam allebei in handboeien voor me. ‘ik ben van plan ze een lesje te leren, en ik heb gehoord dat jij misschien wel wilt helpen.’
En kruipt een lachje op mijn mond en ik knik langzaam.
‘laat dit maar aan ons over’ mompelt Deacon zodat de andere bewaker weg loopt. ik zucht een keer diep en begin aan Sam’s boeien. Als Dean uit de boeien is pakt hij gelijk mijn arm en duwt me tegen de muur.
‘ben je oke?’ verbaast kijk ik even naar Dean die onder de blauwe plekken zit.
hij strijkt even over mijn wang waar de bewaker me had gelikt.
‘dat kan ik beter aan jou vragen Dean’ mompel ik. En duw hem van me weg. ‘je advocaat heeft trouwens een brief achter gelaten. Wat heb je haar belooft? Dat je haar een goede tijd zou geven als je haar nog eens zou zien?’
Dean grist de brief uit mijn hand en kijkt me even boos aan. na de brief te hebben door gelezen sta ik een beetje ongeduldig te wachten.
‘kunnen we nu eindelijk gaan?’ Sam schud zijn hoofd en pakt me bij mijn schouder.
‘ik wil dat je hier blijft zo dat je iedereen kan beschermen als het niet goed gaat, we bellen je als ze verbrand is en dan kan je naar ons toe komen’ met een zucht knik ik en loop weg. het zou nog wel eventjes duren voor ze er waren.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen