Neymar Junior

"Heb je zin om te wandelen?" vraag ik haar. Ik heb ondertussen Leo gesmst dat ik wel alleen naar huis ga. "Perfect!" glimlacht ze. "Mijn naam is trouwens Sophia. Vandaar die S op de armband." zegt ze. Ik knik. "Je bent een geweldige voetbalster, Sophia. Ik ben echt onder de indruk van je talent." zeg ik gemeend. Ze lacht overdreven. "Ja, voetbal is mijn leven, mijn passie!" Ze zwiert haar haren achter haar oren. Dit is wel een beetje awkward. Ik had haar me anders voorgesteld. Dit meisje ziet er niet uit alsof ze in het midden van de nacht komt voetballen.

"Ik zou graag je stunts eens willen zien." zeg ik dan na een tijdje. Sophia lacht weer overdreven. "Dat lijkt me enig! " Ze komt dichter bij me lopen en neemt mijn arm vast. "Ik ben zooooooo blij dat ik je ken!" Ze drukt haar lippen op mijn wang. Ik ontbloot mijn tanden. "Ik ben ook heel blij dat ik Soccergirl heb gevonden." Ze giechelt en kijkt me aan. "Ik had nooit gedacht dat Neymar onder de indruk zou zijn van mijn voetbalkwaliteiten. Het is echt een droom dat uitkomt. Ik ben zo vereerd dat je me leuk vindt." Ze kijkt me doordringend aan en knippert met haar ogen. Ze komt dichter naar me toe en kust mijn lippen. Ik schrik even maar kus toch terug. Dit is wat ik wou. Ik wou een vaste vriendin en ik wou dat dat Soccergirl was. Ook al is Soccergirl niet helemaal zoals ik had verwacht, ze is het wel. "Kom je straks bij ons eten?" vraagt Sophia. Ikknik. "Dat lijkt me prima." Sophia ontbloot haar tanden. "Dan zie ik je om 8 uur. Hier is mijn nummer, sms me en ik stuur je mijn adres!" Ze zwiert haar haren weer naar achter en verbaasd kijk ik naar het papiertje in mijn handen. Ze is een beetje raar, maar misschien als ik haar beter leer kennen dat het wel meevalt.


Lieve, lieve lezertjes. Ik ben begonnen met een nieuw verhaal en ik hoop dat jullie het net zo trouw zullen lezen als jullie doen bij dit verhaal!

Ik hou van jullie!

Samia <3

http://www.quizlet.nl/stories/142609/get-her-heart-neymar-junior/



Reageer (1)

  • Mariet1994

    Ga je verder met dit verhaalxx

    8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen