Er was eens een meisje dat Lotta heette. Lotta was twaalf, bijna dertien jaar en woonde in Tongeren, in het verre Limburg. Tongeren was de oudste stad van België, maar Lotta had een enorme hekel aan België, omdat ze het een regenachtig, lelijk klein landje vond waar niet veel te beleven was.
In haar vrije tijd schreef Lotta soms, bewerkte ze foto's of vouwde ze dingen met origami. Op een dag kreeg ze een gitaar, die ze Octaaf noemde (haar laptop had ook een naam, Jack) en die haar eerste grote liefde werd. Ze kon uren van haar leven verspillen door op het internet naar nummers te zoeken die ze gemakkelijk na kon spelen.
Op haar elfde ontdekte Lotta Quizlet. Ze was meteen vreselijk verslaafd op de site en besteedde er vele nachtelijke uren aan. Hierdoor verwaarloosde ze haar school, maar dat kon haar niet veel schelen, want zeg nou eerlijk; wat is er leuker, school of Quizlet? Quizlet natuurlijk.
Ondertussen ontwikkelde Lotta een obsessie voor de jaren negentig, voor spuitwater met appelsap (moet je zeker eens proberen, dat smaakt naar kinderchampagne) en voor Quizlet, waardoor haar ouders klaagden dat ze veel te vaak op haar kamer zat.

Dat was het zeer korte levensverhaal van Lotta. Hopelijk is niemand in slaap gevallen tijdens het lezen

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen