Sorry dat ik zo lang niet heb kunnen schrijven maar ik heb het heel druk :(

[Ondertussen bij de hap...]
nou je hebt een gebroken been, gekneusde pols en een zware hersenschudding.
dus je moet eigenlijk 2 weekjes in het ziekenhuis blijven maar... als het al snel beter gaat kun je al eerder naar huis!
jaaaaaaaah!!! roept Fabiene en gelijk daar achterna: AUUUUUUUUU!
en uhuuu je moet vooral rustig blijven liggen, en de eerste paar dagen geen tv kijken.
je ouders mogen langskomen waarneer ze willen en je vriendinnen alleen in het bezoekuur. okeeee zegt Fabiene met een grote zucht.

[ondertussen bij Fabiene's huis]
welk ziekenhuis zijn ze heen zegt Violetta. euuhh is het enige wat Joost kan zeggen.
NOUUUU! roepen Violetta en Kelsy tegelijk. euhmm meiden rustig alsjeblieft, kom anders even binnen ze komen zo wel terug.
oke sorry. en Violetta stapt naar binnen, hee Kels kom je ook? Nou nee hoor ik hoef niet bij zo'n egowist naar binnen alleen als Fab er weer is! Nou dan niet zegt Joost, en hij wil de deur dicht doen. nee zegt Violetta niet doen. hoezo niet? ze wilt toch zelf niet naar binnen? ja dat is waar maar... Nee laat haar maar lekker buiten staan als zij dat zelf wil. ja oke dan maar. zegt Violetta en ze loopt door naar de woonkamer met Joost achter haar aan. Violetta gaat een beetje verdrietig op de bank zitten, Joost ziet het en gaat naast haar op de bank zitten en slaat een arm om haar heen. heey gaat het een beetje? Neeee snikt ze :(
Wil je het mij misschien vertellen? euhh nou het zit zo niemand anders weet het nog, en ik mocht het eigenlijk ook niet van mijn ouders vertellen maar ik, ik moet het gewoon echt aan iemand vertellen. Kan ik het bij jou echt kwijt? ben je betrouwbaar zo niet dan vertel ik het echt niet want ik kan er niet nog een probleem bij hebben! Rustig violet kom even rustig zitten Violetta ontspant weer en legt haar hoofd op de schouder van Joost. Euhh ik vertel het wel even zegt ze, nou het zit zo dat euhm ja mijn vader heeft een hartaanval gehad. en is dus met spoed naar het ziekenhuis gebracht en daarom schrok ik ook zo omdat ik hoorde dat Fab ook naar het ziekenhuis moest! ik snap het en wat heftig. Ja ik weet het, maar is dat niet de auto van je ouders? Ja inderdaad zegt Joost kom laten we naar buiten gaan zegt Violetta en ze staat op van de bank. Neee Violetta wacht..roept Joost, euh ja wat is er? vraagt Violetta uhm nou ik wil heel even iets euh vertellen en vragen, nou euh ik vind je al een tijdje heel aardig en eigenlijk ook wel leuk maar dan echt leuk, leuk ik vind je eigenlijk aardig leuk knap lief en schattig dus bij deze wil je verkering met me? euh maar ik ben beste vriendin met je zus! ja dat weet ik maar ik moest het gewoon vragen (bloos bloos) euh nou ik wou eigenlijk ook iets vragen aan jou. wat dan? hetzelfde zegt Violetta blij dus mijn andwoord is JA! nou dan heb ik goed nieuws voor jou mevrouwtje want mijn antwoord is ook ja! en ze geven elkaar een Kus precies als Kelsy die ook verliefd is op Joost door het raam kijkt.
euh zullen we dan maar naar Fabiene gaan? zegt Violetta Ja is goed hoor prinsjes van me zegt Joost lachend :)))
en ze lopen naar buiten toe. heey Kels ik snap echt niet waarom je niet gewoon mee naar binnen kwam hoor! nou ja laten we nou maar gewoon naar Fabiene gaan zegt Kelsy. en ze lopen naar de auto, hee Kids wat doen jullie hier nou allemaal? we wachten op Fabiene! zegt Joost ohww jongens ik heb alleen slecht nieuws en dat is dat... Fabiene sowieso een weekje in het ziekenhuis moet blijven. Maar kom anders maar even mee naar binnen dan gaan we even wat drinken en dan leg ik alles uit zegt Kees de vader van Fabiene en Joost. Ze zitten aan tafel en iedereen is muisstil. tot dat Kees begint te praten: Fabiene moet eigenlijk 2 weekjes in het ziekenhuis blijven maar als het beter gaat hoeft ze maar 1 weekje te blijven julie drietjes mogen alleen in het bezoekuur komen en Margriet (de moeder van Fabiene en Joost) en ik wanneer we kunnen. dus als jullie zo willen kunnen jullie zomenteen gelijk mee rijden. Ja is goed zeggen de 3 in koor!
als ze eenmaal in het ziekenhuis zijn word Fabiene mooi verrast door haar vriendinnen en haar broer want ze had gewoon de nieuwste Apple laptop gekregen. Nu kun je gewoon nog met ons chatten op MSN :)

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen