Foto bij Na woord

Muziek!!

Hoi allemaal! Vonden jullie het verhaal leuk? Ik vond het zeker leuk om te schrijven! Soms misschien wat druk met huiswerk en zo, maar het is me gelukt!
Ik wil ook even speciale dank doen aan mijn beste vriendin. Dyana is haar wolf en ze heeft me erg geholpen in het creëren van "onze fantasie wereld".
Verder wil ik Korrablaze (Axel)en de maker van Shadow (naam ff kwijt) bedanken voor een rol te spelen in mijn verhaal. Ook al zijn jullie zwarte wolven, jullie deden het prima in het verhaal!
Als jij nu zit dit te en denkt 'Ik wil ook wel een wolf in Wyta's fantasie rijk!' dan kan dat altijd. Stuur me gewoon maar een mailtje! Ik ben nog van plan een 2e deel te schrijven, maar het plot moet ik nog wat verzinnen. Over dat gesproken, zet ff in de reacties neer waar het verhaal zich dan moet afspelen. Bijvoorbeeld in een game wereld (Sonic's planeet), boeken serie wereld (Harry poter) of gewoon in de wolven wereld.
Omdat het vakantie is zal ik soms minder online zijn als ik geen intienet heb dus ik ga nu nog niet aan het 2e deel beginnen. Eerst maar eens lekker chiellen en wachten tot ik Okami den binnen heb!
Geniet nog even van de muziek en het filmpje en ik zeg chao!

Reageer (1)

  • FroIIo

    Hmm, boeken serie wereld lijkt me vet!!!

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen