Foto bij waarom deed ze dat?

Selena POV
je ziet dat justin je wil kussen en je zegt dat je weg moet en loopt weg.

oke het heeft lang genoeg geduurt xD

Justin POV
Je zit daar nog steeds alsof je niet meer leeft.Maar plots komt ze terug Met een gitaar in haar handen en begint ze one time voor je te zingen. Dit heb je jouw hele leven nog niet meegemaakt. Als ze klaar is komt ze naast je zitten .
Selena:'Het spijt me dat ik zomaar weg liep echt waar. Jij :'het is niks het belangrijkste is dat je hier nu bent.' Selena:'ja maar toch voel ik me schuldig.' Jij :'nergens voor nodig. Kom het is warm we gaan naar de zee.' En jullie gaan naar de zie. Je doet je t-shirt uit en gaat in het water.
Jij:'kom er ook bij het is echt zalig!' Selena:'neen echt niet' Dan ga je dieper en doet alsof je niet kan zwemmen. Dan komt ze het water in om jou te redden. En als ze bij jou is sta je gewoon recht. Selena; 'ocg niet grappig ik dacht echt dat je verdronk' Jij:'jauh sorry hoor en je wil haar in het water duwen en je neemt haar vast en jullie kijken naar elkaar.En blijven zo een tijdje staan.Tot jij je hooft dichter brengt en haar zoend al snel slaat dit over in een tongzoen.Je vind het echt zalig. Tot jullie verstoord worden door tututututututuututuutututu. Jullie kijken allebei in het rond maar jullie zien niets.
Plots word je wakker en zie je dat je in je bed licht je radiowekker gaat af dat was dus het gepiep.Jij fijn heb ik dit dan allemaal gedroomd? Je staat op en maakt je klaar voor de les.




Wahaha srry moest dit gewoon doen xD

Reageer (4)

  • PrettyNature

    omg selena lijkt daar veatveel op janine uit gtst. HAha :'D

    1 decennium geleden
  • Dunzak

    veder:)

    1 decennium geleden
  • xAngeliique

    verder :)

    1 decennium geleden
  • xFireflies

    hahaha, ik dcht YES!! en dan is het een droom xd. snel verder! :P

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen