Foto bij je ziet?

En je ziet een heel grote slinger met sorry op.En dan zie je daar Juttin staan met een bos bloemen!Justin:'h-eum sorry ik was vergeten dat ik een concert moest geven.Het spijt me echt' Jij:'geeft niet het was toch niet officieel'

Justin POV
Selena: 'geeft niet het was toch niet officieel' Je had niet verwacht dat ze zo zou reageren want de meeste meisjes vallen zo voor jou je hebt nog nooit moeten vechten voor een meisje. Jij :'hier ik heb bloemen voor jou gekocht.' Selena : dank je ik zal ze in een vaas zetten' en ze verdwijnt naar de badkamer.Je gaat op haar bed zitten.

Selena POV
Eigenlijk ergens diep van binnen vind je het wel tof wat hij voor jou deed maar dat durf je hem en je zelf niet toe te geven. Je gaat terug met de bloemen in je hand en je zet ze op een tafeltje.Dan zie je dat justin op je bed zit en je gaat ernaast zitten.Justin:'en wat wil je nu doen wandt ik moet het nog goed maken van gisteren.' Jij:'geen idee kies jij maar.' Justin:'oke we gaan ... wacht het moet een verassing blijven.Volg mij' Hij neemt je hand en trekt je mee. Dan moet je plots je ogen dicht doen en begeleid hij jou verder. Dan mag je jouw ogen open doen. Je kijkt en ziet de zee en het strand en in het midden een pickniektafel. hij loopt er naar toe en je volgt hem. Jullie eten en kletsen wat over van alles.

Justin POV
Je vindt het echt heel romantisch hopelijk zij ook je gaat met je hoofd dichter om haar te kussen en ze staat op en zegt ik moet gaan en loopt weg daar zit je dan helemaal alleen.

Selena POV
je ziet dat justin je wil kussen en je zegt dat je weg moet en loopt weg.




Waarom deed ze dat? Weet je in het volgende deel xD

Reageer (3)

  • ThePooh

    wandt is WANT !!!

    1 decennium geleden
  • TeamFreeWill

    nouuuuu... flauw hoor

    1 decennium geleden
  • xFireflies

    noh, gemeen kind jij, ga je niet verder :P
    haha, moet ik wee r wachten.

    geintje toch!:$

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen