Foto bij 018

Charlotte Braun

Justin en Khalil waren buiten aan het basketballen het moment toen mijn mobiel begon te trillen. Ik gleed met mijn vinger over het scherm en verplaatste mijn mijn mobiel naar mijn oor toe. “Hee Scott.” Zei ik op het moment dat ik zijn stem hoorde. “Ja – Ja – Ja.” Antwoordde ik driemaal op de vragen ofdat alles hier wel goed ging. Natuurlijk had ik hem niet verteld over de ‘zaken’ waar ik per ongeluk was ingesleept. “Uh-uhm ja ik weet het, vanavond om 9 uur – Ik zal ervoor zorgen dat hij er op tijd is, dat moet geen probleem zijn denk ik – Ik zal hem wel vastbinden zodat hij niets verkeerds kan uitspoken.” Ik grinnikte zachtjes om mijn eigen grap en verplaatste mijn lichaam. Ik liep naar een van de drie woonkamers en zette de tv aan. Dit gebeurde terwijl ik Scooter nog steeds aan de lijn had. Scooter praatte over hoe geweldig zijn vakantie was met Yael en stiekem werd ik wel een beetje jaloers op zijn luxe vakantie. Ik pakte de afstandsbediening en begon te zappen.

“Ik red me heus wel hier hoor, ik heb de jongens voledig onder control- Uh Scooter ik moet je later even terugbellen. Doei, I love you.” Ik hing op en luisterde aandacht naar de nieuwslezeres. “Vannacht is deze man gevonden in een achterstraatje van het uitgaansgebied in Los Angeles. Het is nog onbekend hoe deze man om het leven is gekomen. De politie sluit niet uit dat dit een moord heeft kunnen zijn, iemand zou hem opzettelijk van het gebouw hebben afgeduwd.” Mijn hart stond even stil toen ik de foto van de man zag. Mijn mond viel open van verbazing. “De heer Campre was een betrokken man in de drugshandel, waarschijnlijk heeft zijn dood ook iets met deze zaken te maken.”

Mijn lichaam begon te trillen. Ik liet me zakken op de bank en vestigde mijn blik op het raam. Door het raam kon ik Justin en Khalil zien, ze waren nog vollop bezig met het spel. Ik schudde angstig mijn hoofd. “Nee, nee, dit kan niet waar zijn.” Mompelde ik en dacht terug aan gisterenavond, voordat ik dronken geworden was. Justin had met een paar jongens de club verlaten, precies nadat Campre was weggaan. Ik sloot mijn ogen en plaatste mijn hand voor mijn mond. Angst.

Reageer (2)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen