Foto bij 1.

Nog eentjeeeee.

I'm really curious.... In welke of naar welke klas gaan jullie? Of welke opleiding doe je? :X

X.

Op de laatste dag begon ik al rustig mijn spullen in te pakken en heb nog even gezwommen in de achtertuin. Zo tegen etenstijd was mijn hutkoffer helemaal vol en probeerde hem dicht te krijgen samen met Alice.
Na het eten ging ik samen met pap film kijken. Mam ging die avond vroeg naar bed samen met Kevin.
De volgende ochtend werden we alweer om 6u wakker door Kevin die huilde. Het gehuil galmde door het hele huis. Ik gromde en ging met mijn hoofd onder mijn kussen liggen en trok het dekbed daar nog eens over heen. ‘Hou alsjeblieft op’ kreunde ik hard op. Mijn gebeden werden gehoord want een minuut later was het weer stil. Zo viel ik weer in slaap tot ik om 9u weer gewekt werd door Alice.
‘Rosalie je moet opstaan, het is 9 uur’ zei ze met haar piep stemmetje en de deed de gordijnen open. Ik kreunde en draaide weg van het licht. Na 10 minuten stond ik toch eindelijk op en ging ik me douchen en aankleden, mijn haar liet ik gewoon lekker los hangen en qua make-up deed ik alleen wat mascara en eyeliner op.
Zuchtend dat het zo vroeg was liep ik naar beneden voor ontbijt. Toen ik aan tafel ging zitten ging de deurbel. Het was oma.
Oma zou op Kevin passen. Mam wilde perse mee om me uit te zwaaien, maar wilde Kevin niet mee nemen vanwege alle drukte en rook van de treinen. En na lang piekeren stemde mama en toch mee in om oma te laten oppassen.
‘Goede morgen iedereen!’ zei ze vrolijk en ging naast me zitten. Na het ontbijt duurde het nog wel een uur voor dat we eindelijk weg konden. Mama had nog grote moeite om Kevin achter te laten.
Een kwartier voor de trein vertrok kwamen we aan. We gingen weer door de magische poort tussen perron 9 en 10 en kwamen zo aan om perron 9 ¾. Iedereen die ik tegen kwam op het perron begroette me vrolijk.
Ik liet mijn koffer en Beau in de trein zetten en nam afscheid van mam en pap. Mam begon alweer te huilen. ‘Kom op mam! Met kerst zie je me alweer!’ zei ik tegen haar. ‘Ik weet het! Ik weet het! Hormonen!’ zei ze. Ik zwaaide nog een keer en ging de trein in, op zoek naar Harry, Hermione, Ron, Draco, Sylvana, Raven of de rest want hun had ik nog niet gezien.
Hermione vond ik als eerste in een coupé en ze zat alleen... Ik maakte de deur open en werd vrolijk door haar ontvangen. ‘Oh Rose wat goed je weer te zien!’ ‘Ook goed om jou weer te zien Hermione!’ en ik omhelsde haar.
Ik zette Kyra’s mandje in het rek en deed het deurtje open. Ze sprong er gelijk uit en begroette Hermione. Naast het mandje legde ik mijn tas.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen