Foto bij Year 2.

Heyyyyy,

Hier krijgen jullie nog een paar stukjes voor dat ik op vakantie ga en dus het grootste gedeelte van de tijd internetloos ben.....

Let me know what you think!!!

X.

Deze zomervakantie gingen we niet op vakantie omdat mijn moeder is bevallen van een jongen, genaamd Kevin.
Overdag is het echt een heel leuk lief broertje, op zijn vieze luiers na, maar ’s nachts vind ik het echt vreselijk. Het is echt een geluk als hij een keer een nacht doorslaapt.
De eerste maand van de vakantie zijn we wel een week weg geweest, naar Frankrijk bij familie maar daarna heb ik vooral met pap, oma en opa veel uitjes gemaakt. Mama ging niet mee vanwege haar dikke buik.
En 3 weken na dat we uit Frankrijk zijn terug gekomen is ze bevallen.
De laatste maand ben ik vooral ergens anders gaan slapen omdat Kevin zoveel huilde. Eerst een week bij oma en opa en toen nog een week bij familie in Frankrijk. De laatste 2 weken ben ik toch thuis gebleven omdat mijn ouders dat zo graag wilden, zodat ze overdag wat bij konden slapen en voor de band met de babt aangezien ik dadelijk weer naar school moest.
In de laatste week kreeg ik een brief van Hogwarts en ben toen gelijk mijn spullen gaan halen.
Deze vakantie heb ik ook veel geschreven met Hermione, Ron, Draco, Sylvana en Raven. Ik had ook een aantal brieven naar Harry gestuurd maar kreeg steeds niets terug, wat ik erg vreemd vond.

Reageer (1)

  • X_justme

    OMG JE GAAT DOOR!!!!! JHEEE.
    ik zit in spanje en spendeer nu 50cent aan deze reactie dus voel je vereerd xD

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen