Na lang nadenken heeft Jenny haar beslissing gemaakt. Ze gaat mee. Wyta en Syto openen de poort en kijken Jenny nog eens aan. 'Tot zo, in onze wereld'.

Een witte flits. Jenny opent haar ogen en kijkt voor zich. Wyta en Syto staan voor haar maar zien er verschikt uit. Dan kijkt Jenny rond. Duizenden wolven vechten tegen elkaar en doen elkaar pijn. Een grote robot leidde het leger. Het waren de zwarte wolven die HWWR probeerde te veroveren. Veel Skelly-Wolfs waren bezaaid met bescherming en sommige hadden een harnas gemaakt van zwaarden. Wolvenbloed spatte alle kanten op. Versteent keek Jenny toe.
De vader van Wyta kwam aanrennen. 'Wyta! We hebben je hard nodig! Jij ook Syto! Kom mee!' riep hij. Syto rende gelijk mee. Wyta had door dat Jenny nog steeds verstijft stond dus greep ze Jenny en gooide haar op haar eigen rug. Snel rende Wyta naar de anderen.
Verderop waren Dyana en Spyana. 'ZUS!!! Wat ben ik blij je weer te zien!!!'. 'Geen tijd voor knuffels nu! Eerst die zwarte uitschakelen!' schreeuwde Wyta terug. Wyta vloog naar een robot, draaide en met haar water en ijs krachten en beukte in de robot. Niet veel schade. Syto probeerde ook een keer. Syto creëerde een reusachtige ijsbal en probeerde de robot ermee te bevriezen.
Een aantal Skelly-wolfs renden naar Wyta en Syto toe om de robot te helpen. Spyana en Dyana kwamen er ook bij. Krachtige bliksemschichten vlogen naar de Skelly's toe.
Meerdere wolven hielpen de Skelly's weg te houden zodat Wyta, haar zusjes en Syto zich konden focussen op de robot. Jenny keek toe, maar voelde dat ze ook iets moest doen. Een zwaard uit het harnas van een Skelly-wolf gleed naar haar toe. Dit was haar kans. Jenny greep het zwaard en rende naar Wyta en Syto om mee te helpen. Met al haar kracht paraat rende ze naar de robot toe. 'DIT KRIJG JE ERVAN ALS JE MIJN WERELD KAPOT MAAKT!!!!!!' schreeuwde ze en smeet het zwaard met volle kracht tegen de arm van de robot. De arm viel eraf.
Verbaast keken Wyta en Syto naar Jenny. Wyta en Syto hadden nu een geweldige kans om veel schade te doen. Snel maakten de twee zich klaar voor een double-aanval. Intussen riep de robot weer een paar skelly's om hem te helpen. Dit keer waren Shadow en Axel erbij. Snel zette hun de arm weer op de plek van de robot en vuurde volle kracht aanvallen op Wyta en Syto. Syto kon gelukkig nog net ontwijken maar Wyta werd net geraakt en viel met een smak op de grond. 'WYTA!!' riepen Jenny en Syto. 'Urrgg... Ga... Ik... Red me ... wel...' kreunde Wyta. 'Maar...'. 'Nee Syto, als Wyta zich red dan doet ze dat! Wij moeten die rot robot uitschakelen!'

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen