Foto bij 25. Negatieve momenten

~~~

Hoofdstuk muziek:

srry, ik kon geen extended versie vinden.

Stil plofte ik op mijn bed. Ik dacht na. In deze periode leek alles wel mis te gaan; een vijf voor wiskunde, m'n vader was ontslagen en het duurde altijd erg lang voordat hij weer een nieuwe baan had, m'n tekening mislukte de hele tijd... Zelfs als ik me probeerde op te vrolijken door te dansen, lukte het niet.
Ik deed m'n laptop open om verder aan m'n story te werken. Toen ik m'n story aan klikte zag ik dat ik nog maar een abo had. Eerst had ik er vier, maar waarschijnlijk vonden de andere drie mijn verhaal niet meer leuk. Niet dat het me zo veel uit maakte, maar ik had de laatste tijd ook weinig tijd om d'r aan te werken. Dat stomme school ook, die alle toetsen snel op het laatste moet opgeven, bah!
Zucht... In leren heb ik zeker geen zin... Soms wou ik, dat ik gewoon vrij kon zijn. Rennend door uitgestrekte velden, de wind door m'n haren. Ik ging liggen, spreidde mijn armen en staarde naar het na-maak blad dat boven mij hing.
Ik sloot mijn ogen en stelde mij voor dat ik in een boom in een soort bos lag. De omgeving was prachtig en ik had vanuit de boom een geweldig mooi uitzicht over het bos. Met mijn wolven ogen tuurde ik rond. Wolven ogen? Ik sprong naar beneden en keek in het meertje dat voor me lag. Ik zag een mooie, wit lichtblauwe wolf. Met sterke, witte vleugels. Ik geloofde het niet. Om er zeker van te zijn dat ik niet half-slapend was, gooide ik was water in mijn gezicht.
Ik deed m'n ogen weer open. Ik lag gewoon weer op mijn bed. Starend naar het blad, m'n armen als een horizontale lijn naast me. Ik had geen vleugels, geen wolven ogen of lichtblauw met witte vacht. Ik was gewoon ik.
'JENNY! KOM JE ETEN?!'. 'OKAY MAM, KOM D'R AAN!'. Verward van wat ik gezien had, stond ik op en liep naar beneden.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen