Wyta en Syto vliegen mee in een vliegtuig. Omdat ze aan worden gezien als hond, moeten ze in een kooi bij de bagage zitten.
Het is er erg saai. Syto heeft zich al honderden keeren omgedraaid en Wyta is in slaap gevallen door de voorbij komende wolkjes te tellen.
Hoe lang het vliegen nog duurt, weten ze beide niet.

'Urgg... Ik verveel me dood...'.'Huh? oh, ja... ik ook.... Ik vraag me af hoe die andere dieren hier het zolang kunnen volhouden!'. Syto draait zich nog eens om. Wyta blijft maar staren naar het raam. 'Weetje, eigenlijk heb ik zin om hieruit te breken en naast het vliegtuig te gaan vliegen'. 'Snap ik Wyta, maar die Rolf, en alle andere mensen denk ik ook, zien ons als gewone witte wolven. Dus als je dat zou doen dan zouden ze een zwevende witte wolf zien.'.'Tja... da's waar...'.
Wyta laat haar oren zakken en legt haar kop op haar poten. Syto gaapt en gaat op zijn rug liggen.
'Bliep bliep, blief bliep'. De twee wolven kijken om zich heen. Hun armbanden knipperen licht en maakten geluidjes. 'Bliep bliep, bliep bliep!'. Wyta deed het klepje van aar armband open en Psyana verscheen om het scherm. 'Hai Wyta! Hoi Syto!' klonk er uit het ding. Wyta zei hoi terug. 'Wyta! Syto! Ik heb een cadeautje voor jullie!'. Psyana stapte naar achter en de camera zoomde uit. 'Ta-daa!' riep Psyana en achter haar stonden allemaal bekende wolven; Dyana, vader en moeder, Dark-Orange, Wella, en nog veel meer. Ook stonden er nieuwe wolven bij: Sany (wit met vel rood, blauw en groene wolf) en Prissila (wit met grijze wolf). Toen kwamen ook Pof en Rof in het beeld. 'En, werkt het systeem goed?' vroeg Pof. 'Niet al te veel storingen?' zei Rof. 'Nee, het valt wel mee. Hier en daar wat, maar dat maakt niet zo veel uit denk ik' antwoordde Syto. 'Nog wat storingen?! Maar dat moeten we fiksen! Het zou perfect moeten werken!' riep Pof paniekerig. 'Het maakt niet uit, we kunnen er mee leven. Als we nog interessant materiaal vinden nemen we het mee!' reageerde Wyta rustig. 'Ja graag! Maar de de tijd is bijna om, we moeten nu stoppen dag!'.
'Bliep bzzzz'. 'De verbinding is verbroken...'. 'Ik snap het niet Syto, Pof en Rof hebben ons nooit vertelt over een tijd die we hadden.'. 'Ach ja, Hey! we gaan landen! Ik zie uit het raam dat we lager gaan!'. 'Ik ben benieuwd waar Rolf ons straks naar toe neemt, Wyta!'.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen