Foto bij Twincest x3 [4]

Deel 4 ^^
Have fun !! ^^

-Tom pov-

Ik voel het zonnetje branden op mijn huid. Ik lig zalig te zonnen op het strand. Mijn aandacht wordt getrokken door een persoon die uit de zee komt lopen. Haar lange haren gaan met een zwier mee op het ritme van haar loopje. Ze komt recht op mij af. Als ze dichter bij komt zie ik dat het geen meisje is, het is een jongen. Het is Bill! Hij komt langst me ziiten "Hey schatje" fluisterd hij in mijn oor en hij drukt een kusje op mijn mond.

Ik schiet wakker en heb een enorm vreemd maar toch aangenaam gevoel in mijn onderbuik. Ik kijk op de wekker en zie dat het half 3 in de namiddag is. Ik zal me maar gaan klaarmaken voor ik straks te laat kom.

-Bill pov-

Ik word wakker gemaakt door het enorme helle geluid van mij wekker. Na het douche was ik nog gaan slapen, maar ik had nog net m'n wekker gezet zodat ik tijd genoeg zou hebben om me klaar te maken. Na een uurtje bezig geweest te zijn, moet ik alleen m'n hanenkam nog recht zetten. Ik pak mijn bus haarlak en begin heel geconcentreerd mijn haar recht te zetten. Niet merkend dat er iemand in mijn deuropening staat.

Voila, deel 4 ^^
Reactii's?! (A)

Reageer (3)

  • Sick

    Bill wordt alty als meisj gezien xD

    1 decennium geleden
  • Lumen

    veel verschil .. is er niet x)

    vooral niet persoonlijk opvatten.

    1 decennium geleden
  • Bodine95

    HAahhahhaha geweldig. XD

    Als ze dichter bij komt zie ik dat het geen meisje is, het is een jongen.


    Je zal je eigen broer toch maar aanzien voor een meisje, geweldig! ^^

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen