Foto bij Twincest x3 [2]

Deel 2 ^^x3

Een week later
Op een awarduitreiking


"Yey",roept Georg overluid wanneer ze de kleedkamer inlopen,"we zijn de beste band van de hele wereld!". "En dat komt allemaal door mij" zegt Tom met een enorme grijns op zijn gezicht."Ofcours, broertje" en Bill trekt zijn wenkbrauw op zoals alleen hij dat kan.

-Bill pov-

We zijn op de afterparty en ik voer blijkbaar een gesprek met Gustav. Maar ik ben er niet helemaal met mijn gedachten bij. Tom staat weer met 1 of ander meisje te flirten, wedden dat ze straks mee naar zijn kamer gaat ?! Net op dat moment komt Tom met da meisje naar me toe. "Euhm,..." zit Tom denkend te zeggen. "Elke" zegt het blonde meisje. "Aahja, Elke gaat mee naar het hotel","oké dan" antwoord ik met een boos gezicht.

In het hotel
-Nog steeds Bill pov-

Ik lig op m'n bed, het is donker in mijn kamer. Het geluid dat uit de kamer naast me komt, kwelt me enorm. Toms gekreun is luidkeels te horen. Ik trek m'n kussen over mijn hoofd en begin luid te snikken.

-Tom pov-

Ik ben bijna op mijn hoogtepunt, maar plots krijg ik een pijnscheut, net of mijn hart breekt. Ik stop met stoten en leg me naast Elke op bed. "Wat is er?" vraagt ze nieuwsgierig "Ik weet het niet" antwoord ik gauw. Net op dat moment hoor ik zachte snikjes. "Bill" fluister ik haast onhoorbaar. Ik vraag aan Elke om weg te gaan en een paar minuten later is ze kwaad vertrokken. Ik trek nog rap een broek aan en snel me naar Bills kamer. Zachtjes klop ik op de deur, geen antwoord. "Zou ik?" zeg ik tegen mezelf. In mijn hoofd tel ik tot 3 en ga stilletjes binnen. Als mijn ogen gewend zijn aan het donker, zie ik een zwart bosje haar onder een kussen vandaan komen. Kleine snikjes komen ervandaan. Door de snikjes heen kan ik iets verstaan wat me bekend voorkomt ... TOM!
"Tom" herhaal ik stilletjes. Zonder dat ik het besef sta ik al aan het bed van mijn tweelingshelft. Verschrikt kijkt Bill op. Met waterige oogjes kijkt hij me aan. "Wat doe jij hier?" vraagt hij nog altijd een beetje snikkend. "Ik ... ik hoorde je huilen" antwoord ik nog steeds starend naar mijn 10-minuten-jongere-broertje. "Waar is Elke?" vraagt hij met neergeslage ogen."Weg!" "Waarom?" "ik hoorde je huilen, wou naar jou komen" zeg ik snel. "Ooh" zegt Bill wat blozend. "Maar, waarom huil je?"vraag ik heel lief. "Ik eeuhm..." aarzelt Bill."Ik mis mama". "Arm broertje van me" en ik druk Bill stevig tegen me aan, "Ik mis mama ook hoor".

-Bill pov-

Tom knuffelt me,hij drukt me stevig tegen zich aan met die grote sterke armen van hem. Elk plekje van mijn lichaam brandt. Het brandt door de aanraking van mijn lichaam met Toms geweldige lichaam. Het voelt zo goed en tegelijk doet het zo'n pijn. Na een minuutje of 2 zo te hebben gelegen, wring ik me uit Toms omhelsing. "Ik ga douche" zeg ik luchtig tegen mijn wederhelft. "Oké" antwoord hij snel en hij verdwijnt uit mijn kamer.


Ziezo, hier is deel 2 ^^
Reactii's ?! (A)

Reageer (3)

  • Sick

    Neeeee,,Tomkindje

    1 decennium geleden
  • Lumen

    mamakindje :Y)

    1 decennium geleden
  • Bodine95

    -Tip: Als je twee citaten achter elkaar hebt, kun je ze beter onder elkaar zetten. Dat leest makkelijker.

    Ik blijf bij m'n statement: Poor Billie.

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen