De deur van de capsule gaat dicht. Dan begint hij te stomen. Zodra de machine niet meer te zien is, komt er een harde knal. Wyta en Syto zijn op reis naar de "echte" wereld!

Achtergrond muziek:

'Au... die knal deed pijn aan m'n oren!'. Wyta kijkt om zich heen. Samen met Syto zweeft ze in een soort buis in allemaal kleuren. Aan het einde van de buis is een wit gat. 'Dat moet de ingang naar de echte wereld zijn' denkt Wyta. Syto "zwemt" naar Wyta toe. 'Zit je armband goed?'. Wyta kijkt naar het stalen ding om haar poot en knikt.
Het witte gat komt steeds dichterbij. Wyta vraagt zich af hoe de echte wereld eruit zal zien, of de wezens daar aardig zijn en of ze hun missie zouden kunnen volbrengen. Het witte gat kunnen ze nu bijna aanraken. Zodra Wyta en Syto door het witte gat gaan, wordt hun hele zicht wit.
Zodra ze hun ogen open doen zien ze dat ze in de lucht hangen en vallen keihard naar beneden. 'AAAAAHHHH!!!!! WE GAAN NEERSTORTEEEEEENNN!!!!!!!' roept Syto die vergeten is dat hij vleugels heeft om mee te vliegen. Wyta probeert van alles om niet al te hard te landen, maar wat ze ook doet, ze blijft vallen. Als Syto bijna neergestort is, spreid Wyta haar vleugels en met een duikvlucht vangt ze Syto op.
De twee wolven staan nu goed op de grond. Ze kijken eens goed rond. Dit is tenslotte de echte wereld! Wit, sneeuw, ijs en bergen. Meer kunnen ze zo snel niet ontdekken. Behalve dan dat het hier heel erg k-koud is! Wyta en Syto rillen van het koude landschap. 'We moeten een grot vinden om beschut ze zitten voor de koude wind' zegt Wyta. Zo gaan de twee op pad.
Een wit konijntje hopt langs. Syto rent erachter aan om het te doden. Nu hebben ze tenminste wat te eten (sorry konijn liefhebbers). Terwijl de twee wolven aan het zoeken zijn voor een verblijfplaats, is het erg stil. Wyta en Syto vechten tegen de ijzige wind en het koude landschap. Wie had gedacht dat de echte wereld zo koud was! Om de zoveel stappen checkt Syto zijn armband om te kijken of het nog niet kapot gevroren is.
Dan opeens ziet Syto wat. Iets bruinigs, in de verte. En er komt rook uit de bovenkant! Syto probeert sneller te gaan. Wyta probeert hem bij te houden.
Wat zal ding zijn?

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen