-Naomi pov-



Samen met Emma liep je terug de kooi in. Tom en Bill keken je grijnzend aan. 'Is het nieuwe kooiertje een beetje bitchy?'zei Tom lachend. Je rolde met je ogen en liep naar de koelkast en pakte er een fles cola uit. 'Jij ook?'vroeg je aan Emma. Emma knikte en ging op de eet tafel zitten. Kitty kwam aanlopen met Max, de je niet aankeek. 'We gaan een spelletje doen om het goed te maken dat ik bitchy deed!'zei je met een grijns. Je pakte een trechter. 'In je broek.'zei je. Max hield zijn schouders op, en zette hem in zijn broek. Bill, Emma en Tom kwamen niet meer bij van het lachen. 'Ik weet dat het met geld hoord, maar dat hebben we niet, dus gebruik maar een druif.'zei je terwijl je een druif van de tros trok. 'Deze op je voorhoofd, en dan erin werpen.'zei je. Max pakte de druif, en gooide zijn hoofd naar achter. Terwijl Max de druif op zijn hoofd wou leggen, pakte je snel je glas cola, en piekerde die in de trechter.

'ME BROEK!!'riep Max. Tom lag ondertussen op de grond van het lachen, en Emma proeste haar cola uit. Max keek je woedend aan. 'Jou krijg ik nogwle.'zei hij terwijl hij dreigend naar je wees. Max liep weg, en Kitty huppelde er weer achteraan.

Krijg ik een reactie? <3

Ja, jij wel ^^
Fuck op met dat gevraag om reacties man! Je krijgt er toch geen! (Oke, duidelijk XD)

Spareribs en hete saus.
Ik schrijf dus nu alleen mensen hun gastenboekejs als ze het vragen, ik word namelijk lui.


-Tom pov-
Die chick was gewoon GENIAAL. Super mooi, ronde en perfecte boobs, brutaal, en nog het leukste; Een Max-hater. Nog nooit had een meisje in de kooi dat bij hem durven doen, eigenlijk ook de jongens niet. Vanaf de grond probeerde je weer op de bank te kruipen. Je buik deed gewoon zeer van het lachen. Opeens klonk de zware damesstem van hoofd huis houding Palma(Die kennen de goudenkooi kijkers vast wel XD) 'Emma!! Nu ruim je die cola op!'riep ze. Emma keek naar de cola die ze net over de grond had gespuugt. 'Jaja..'mompelde ze. Palma duwde een dweil in haar handen en liep weer weg.

-6uur, Naomi pov-
De hele kooi had besloten om met zijn allen te barbecuen in de tuin. Bill en Tom waren samen de barbecue aan het aanzetten. Jij en Emma zaten lekker te roddelen over hóe misvormt Max wel niet was, en wat Kitty nou in hem zag. 'Volgens mij gebruikt Max Kitty gewoon om de kooi te winnen.'zei Emma. 'Ja, of gewoon om der mee te spelen, en als er een ander lekker wijf in de kooi komt, dumpt hij Kitty.'zei je. 'Maxy dumpt mij niet.'hoorde je een schelle stem zeggen. Je keek achterom en zag Kity staan. 'Neenee.. dat dachten de vorige kooiers ook.'zei je lachend. Kitty hield haar neus op en ging op de andere bank zitten. 'Barbecue staat aan!'werd er geroepen. Snel sprongen jij en Emma op en liepen naar Bill en Tom.
Jullie zaten nu gezellig met zijn 4e te barbecuen, tot Kitty e Max er ook bij kwamen. 'Ja, het spijt ons, maar wij moeten ook eten.'zei Max overdreven dramatisch. 'Jullie en spijt? Dat is nieuw!'zei je. Kitty stak haar enus de lucht in en liep naar de barbecue. 'Max? Lieverd? Wat wil je hebben?'vroeg ze terwijl Max ging zitten. 'Doe maar een sparerib en wat Sjasliks.'zei hij. Even kreeg je een leuk idee. Je liep naar Kitty toe die bezig was met opscheppen voor Max. Heel onopvallend gaf je een duw tegen het bord waar de sparerib al op lag. 'Ohh! Sorry!'riep je. Kitty keek je verveeld aan. 'Ik maak wel een nieuwe, ga jij maar zitten.'zei je. Kitty hield haar schouders op en liep naar de stoel naast Max. Je pakte nog een sparerib, en deed er hele hete saus op. Je gaf het bord aan Max. 'Alsjebliefd.'zei je grijnzend. Je igng weer op je plaats zitten. Bill en Tom keken je lachend aan, en Emma keek je scheel aan. 'Hoezo doe je iets voor hém?'vroeg ze. 'Wacht maar af tot hij een hap neemt.'siste je zachtjes.

Reacties?^^

OXOXOX
Ik wil een reactie, hoor. -bitch handje-

Reageer (43)

  • SweetThing

    Als ik jou een reactie geef...
    ga jij dan door met deze geniaale story??(A)(A)


    Haha!


    (k)

    1 decennium geleden
  • LisaEmmaStuf

    Verder !!

    1 decennium geleden
  • DonEdHardy

    vrdrr :d

    1 decennium geleden
  • GoodbyeLove

    Whiiee ga je nog verder?
    hij is leuker dan het leukst!

    1 decennium geleden
  • kayleejm

    HY IS LEUKER DAN LEUK WEITERRR «3!!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen