Je heet Naomi, en je bent 17jaar. Je hbt jezelf opgegeven voor de goudenkooi, en je bent aangenomen als nieuwe bewoner. In dit verhaal zijn Bill, Tom, Gustav en Georg gewone mensen, niet beroemt dus.

Have funn ^^

Houd je bek toch V_V
Jupp ^^

Goudenkooi =D
-Naomi pov-
Je staat met je koffers buiten te wachten op de limo. Je gaat vandaag officieel de goudenkooi in. Dag vrijheid, dag papa en mama, dag winkelen, dag mams kook kunsten. In de verte zie je iets zwarts blinken. Dát moet de limo zijn! Je draait je om, en kijkt recht in het gezicht van je vader. Je slaat je armen om zijn nek. 'Doeg papa..'zeg je. Je laat je vader los, en kijkt je moeder aan. Er staan tranen in haar ogen. Snel geef je ook haar een knuffel. 'Baay..mam..'zeg je. Je laat je moeder los en draait je om. Je limo staat intussen al voor je. Je kijkt toe hoe je koffer word ingeladen. Wil je dit wel? Je móet je rijbewijs daar halen, en de kooi winnen. Je wilt het! Je krijgt het daar ook gezellig! De chauffeur loopt naar de deur, en houd hem voor je open. 'Dankjewel..'mompel je. De chauffeur glimlacht, en loopt voor de auto langs naar zijn eigen deur. Hij ploft de auto in. Je kijkt nogeven naar je ouders. Ze staan je zo lief uit te zwaaien. Helemaal niet kwaad dat je weggaat. Langzaam raken je ouders uit het zicht.

-Bill pov-
Je zit op de bank samen met je huisgenoten. Er zou een nieuw meisje in de kooi komen. Emma is meteen helemaal blij, ze is namelijk op Kitty na het enigste meisje in de kooi. Kitty, ja, daar kon ze het niet mee vinden. En Kitty was alleen maar met Max bezig, haar goudenkooi-relatie. Opeens werd de voordeur open gedaan. Allemaal keken jullie naar het meisje dat binnen kwam lopen. Het was een bloed mooie brunette! Je zag dat Tom haar ookal verlekkert aankeek.

Reacties? ^^
Is het wat enzoo?

ö
..

Reageer (35)

  • kayleejm

    VEDER VEDER VEDER VEDER VEDRE VEDERR

    1 decennium geleden
  • LoveGusti

    Leuk,sexy vlug verder

    1 decennium geleden
  • kayleejm

    Bitte weiter

    1 decennium geleden
  • XxLxX

    vErdEr!!!!
    XxxX

    1 decennium geleden
  • TxOxFxxME

    VerDeR!!! =D

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen