Foto bij 15. Reddingsactie

~Sorry dat ik een tijdje niet iets schreef! ik had het wat druk met werk en ik was ook bij andere peopletjes dus het verder schrijven lukte even niet! Maar... omdat jullie zolang moesten wachten, heb ik een speciale tekening gemaakt van Chibiterasu! misschien is z'n hoofd een beetje groot maar ik vindt hem zeker cool! nu terug naar het verhaal!~

Wyta, Dyana en Dark-Orange zijn omsingeld. Ze kunnen geen enkele weg meer op. Het enige wat ze kunnen doen is zich overgeven en terug naar HZWR gaan. Maar wat komt daar aan?!

Wyta en de anderen komen steeds dichterbij elkaar. Ze zitten in de problemen! Dit keer is er geen opening meer, zelfs niet aan de bovenkant. Wyta, Dyana en Dark-Orange raken elkaar aan. De Skelly-Wolfs zijn te dichtbij! Nu moeten zie iets doen en snel!
'HYAAAAAAA!!!!!'. Wyta en de twee andere, Axel, Shadow en alle Skelly-Wolf's kijken naar boven. Een grijze wolf met een witte streep van zijn neus tot het puntje van zijn staart met zwarte vleugels met een wit puntje, witte buik, witte lijntjes onderaan de voorpoten en witte achter poten, en wit aan de binnenkant van zijn oren komt aangevlogen in een kung-fu trap houding. Dan kraakt hij de Skelly's en vliegen alle kanten op. De grijze wolf grist Wyta en Dyana en zet ze op een veilig gebied.Hij spint rond en raakt nog meer skelly's. Daarna pakt hij Axel en Shadow, die verbaast staan te kijken, op en gooit ze zo ver weg als de wolf maar kan. De grijze wolf draait zich om naar Dark-Orange en ontbloot zijn tanden. Dan springt hij naar Dark-Orange om aan te vallen. 'STOP!!! Hij hoort bij ons!!!' roept Wyta en de grijze wolf stopt meteen. De grijze wolf draait zich nu naar Wyta toe en buigt diep. 'Het is een eer om de prinses van mijn geliefde rijk te ontmoeten. Laat me mijzelf voorstellen; Ik ben Ningoja (spreek uit nienkowtja), Ningoja de Ninja wolf!'. 'WAUW!!! Sinds wanneer hebben we ninja's is ons rijk Wyta? Waarom had je me dat niet ver-'.
'WYTA!!!!!! DYANAA!!!!!!! IK BEN ZO BLIJ DAT JULLIE TERUG ZIJN!!!!!'. Een wolf met bliksem schichten op haar vacht komt aangerend. 'Niet zo snel!!! We kunnen je amper bijhouden!' klinkt er verderop. Het zijn Psyana, de koning en de koningin! Spyana vliegt Dyana en Wyta in de poten. Als eindelijk pa en ma er dan ook zijn is de familie weer bij elkaar. Tranen stromen over de grond en iedereen knuffelt elkaar.
Nadat het "ontroerende" moment achter de rug is gaan ze samen naar het kasteel. Maar voordat ze dat doen merkt Dyana wat op; Ningoja is er niet meer. Dyana haalt haar schouders op en loopt met de andere mee. Als ze bij het kasteel zijn kunnen de drie prinsessen uitrusten.
Dark-Orange mag nu wonen in de provincie Dark-Cloud en daar zijn huis bouwen. Alles is weer rustig.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen