Foto bij 12.

Ik was in de keuken bezig met het koffie apparaat. Ik had cafeïne nodig. Verder maakte ik ontbijt. Ik moest naar de supermarkt vandaag. Terwijl ik dronk uit mijn mok koffie bedacht ik wat ik vandaag kon doen. Ik had geen flauw idee. Nadat ik ook mijn ontbijt op had ging ik me aankleden. Toen ik me had aangekleed en mijn haar en make-up had gedaan was ik klaar voor vandaag. Toen ik de keuken in kwam zag ik Mitchel zitten. " Goeie morgen" zei ik vrolijk. " Hey," zei hij. Ik nam plaats aan de kleine keukentafel die er stond. " Ik wil vandaag wat doen, maar ik weet nog niet wat" zei ik. " wat als we samen LA gaan verkennen" stelde Mitchell voor. " Ja, leuk gezellig" zei ik vrolijk. " dan ga ik me even aankleden" zei hij vrolijk. Ik grinnikte. " we moeten trouwens een supermarkt vinden" zei Mitchell toen hij weer de kamer in kwam. Ik mompelde iets instemmend en ondertussen was ik bezig met mijn telefoon. Ik pakte wat spullen bij elkaar en gooide het in mijn tas om dan mijn lage witte Converse schoenen aan te doen. " kom op, kleine laten we gaan" zei hij. Ik keek Mitchel quasi - beledigd aan. " Ik ben helemaal niet klein, jij bent gewoon lang" zei ik, en we moesten lachen. " Ja, vast kom op ik ben al een uur klaar" zei hij, ik grinnikte en ik pakte nog de sleutels voor ik de deur achter ons dicht sloeg. Toen we de straat op liepen voelde ik meteen de zon op mijn huid branden. Ik zette mijn zonnebril op mijn gezicht en genoot van de warmte. Dit was wel heel iets anders dan het Hollandse weer. " gaan we lopen?" Vroeg Mitchell me. " ja, is goed " zei ik vrolijk. We liepen door de straten van LA en ik genoot van de warmte en ik keek naar de omgeving ook al waren het gewoon appartementen complexen het zag er leuk uit. Nadat we een hele tijd gelopen hadden en gepraat. Maar we moesten nu echt op zoek naar een supermarkt. " heb je er misschien al één gezien?" Vroeg ik Mitchell terwijl we terug reden." Niet echt, maar het moet toch niet zo lastig zijn " zei hij. Ik knikte en draaide het stuur naar links om de bocht te nemen. Mitchell had gelijk na een tijdje zagen we een bord en toen hadden we al snel een supermarkt gevonden. " Is het raar dat ik best wel excited ben om de supermarkt in te gaan " zei ik tegen mijn beste vriend. Hij moest lachen. " Een beetje, maar we weten al dat je raar bent " zei hij. Ik grinnikte en parkeerde de auto.

Nadat we boodschappen hadden gedaan, gingen we terug. " hey, ga je vanavond mee uit?" Vroeg Mitchel me. " met wie?" Vroeg ik hem. " je weet toch die vriend van me die hier woont?" Ik knikte van ja. " we hadden plannen om uit te gaan en hij neemt wat vrienden mee en ik mocht joi vragen dus ga je mee?" Vroeg hij toen. " ja, leuk gezellig " zei ik. Het was al een hele tijd geleden dat ik uit was gegaan en het zal vast niet zo veel verschillen met Nederland. Nadat we alle boodschappen hadden ingeruimd en ik wat had schoongemaakt chillde we wat. Mitch maakte het eten wat echt heerlijk was. Daarna maakte we ons klaar. Ik hield mijn outfit van vandaag aan maar ik deed mijn make-up en haar wat uitgebreider. Ik liep naar de huiskamer waar Mitchell aan het wachten was. " Ik snap nog steeds niet, hoelang jullie erover kunnen doen," zei hij. Ik moest lachen. " Gelukkig ben ik niet samen met Jessie " zei ik. " Ja gelukkig maar, zij is nog erger dan jij" zei hij. Ik grinnikte, " kom op, laten we gaan we zijn al te laat" zei ik. " dat is niet mijn schuld" zei Mitchel grinnikend. Ik pakte wat spulletjes bij elkaar en toen konden we gaan. Ik liep samen met Mitch naar buiten we hadden een adres om naartoe te gaan. Het was niet ver hier vandaan dus gingen we lopen we konden met de vrienden van Mitchel meerijden. " we zouden echt iets van penny boards moeten regelen, dat wou je toch altijd leren?" vroeg hij me. Ik werd meteen enthousiast. " Ja, dat moeten we echt doen, dat is echt cool. Het zal vast niet zo lastig worden we hebben beide een skateboard gehad vroeger" zei ik hem. " als we morgen de stad gaan bekijken kunnen we dat wel uitvogelen," zei hij. " Ja, is goed ik heb daarvoor wel eerst een meeting" zei ik. " Oh leuk, heb je hier al iets kunnen regelen?" vroeg hij. Ik grinnikte " Nee, ze hadden me al benaderd toen het bekend was dat ik naar Playlist ging. " Ik ga misschien een soort van youtube show presenteren, waarin ik allemaal youtubers interview en prank en zo, en allemaal op mijn kanaal en dat lijkt me echt heel erg leuk. Maar het is nog niet zeker. " zei ik. " maar ze weten dat we hier maar tijdelijk zijn toch?" vroeg Mitch. " Uhu, maar het is ook maar een paar video's. En misschien blijf ik wel langer hier kan ik veel meer bereiken" zei ik. " Ja, daar heb je gelijk in maar je moet sowieso eerst terug naar ons verkaasde landje. " zei hij. Daar had hij gelijk in, ik had geen visum en die had je ook niet nodig als je maar 3 maanden zou blijven. Ik zou net voor de 3 maanden vertrekken waardoor ik de wet niet overtrad.

Toen we bij het huis van Troy waren. - hij is Mitchels vriend - We hadden twee auto's. Ik ging in de andere auto en kwam bij een groep onbekenden maar al snel praatte ik gewoon mee. Ik kon het vooral goed vinden met Stephanie. Ze was een vriendin van Troye. Ze is een blogger dus al snel hadden we iets om over te praten omdat ik best wel veel van de blog wereld af wist. Toen we de club inkwamen ging ik de dansvloer op. Ik hou van dansen ik ben er niet zo goed in maar ik vind het wel heel erg leuk. Ik had een top avond.


Hey, ik hoop dat jullie het leuk vonden,
comment, like subscribe
ow trouwens als jullie het nog niet wisten het meisje van de foto helemaal boven dat is Jillian.
Hier zie je haar wat duidelijker
bye sweety's
xx

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen