Foto bij 009

Charlotte Braun

Ik wist dat waarmee ik bezig was, fout was. Iets in mij zei dat ik bij de studio moest blijven of naar Justin’s huis moest gaan, maar dit deed ik niet. Vlak nadat de jongen waren weggereden, had ik mijn auto gepakt om erachter te komen wat hun gingen doen. Justin zei dat ik hun niet moest achtervolgen, maar hij luisterde ook nooit naar mij dus waarom zou ik wel naar hem luisteren? Waarschijnlijk gingen ze toch naar een paar meiden toe, drinken en seks hebben. Iets wat ik al totaal niet kon begrijpen.

Ik was al een hele tijd aan het rijden en had me eigenlijk al voorgenomen dat ik de jongens niet meer zou kunnen vinden, toen ik opeens de auto zag staan. De Porsch stond parkeert langs een weg waar nauwelijks auto’s langs kwamen. Ik besloot mijn oude autootje – wat volgens Justin een wagen voor oma’s was – een eindje verder op te parkeren. De straat had een enkel zij-wegen, die nogal uitgestorven waren. Was het een privéfeestje in plaats van een groot feest in een grote villa? Ik keek om me heen en zag een raam, waar het glas uitgebroken was. Zouden ze daar zijn? Ik schudde mijn hoofd om van die gedachte af te komen. Waarom zouden in vredesnaam door een raam naar binnen gaan? Justin’s kennende wilde hij enkel luxe doorgangen hebben. Weer liet ik me blik vallen op het raam. Zou ik toch even snel een kijkje nemen? Waarschijnlijk waren ze daar toch niet, maar dan wist ik het in ieder geval zeker. Toch? Ik pakte mijn Iphone tevoorschijn om erachter te komen hoe laat het was. Het was drie uur in de middag. Ik hief mijn schouders op en besloot dat ik nog wel even het gebouw kon verkennen.

“Gadver.” Mompelde ik toen ik tegen spinnenweb kroop. De ruimte waar ik in gekomen was klein. Er was nauwelijks ruimte om te staan en daarom besloot ik kruipend verder te gaan. Ik was nog geen twee meter het gebouw in, toen ik al een stem hoorde. Ik kon amper verstaan wat de stem zei. Zou ik dan toch gelijk hebben? Ik kon daar alleen achter komen als ik verder het gebouw inging, en dus dichter bij de stem kwam.

Reageer (3)

  • SemmiaBieber

    Snel verder

    1 decennium geleden
  • Elysian

    Hoezo stop jij altijd als het leuk word :o ga verder xxz

    1 decennium geleden
  • Monks

    OH EM GIE GA SNEL VERDER ALSJEBLIEFT

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen