Het is nu al een tijdje geleden dat het is gebeurd maar het blijft in mijn hoofd tollen...
Nu maar goed opletten...

Gedachten... Vol... Alleen... Wolf... Andere wereld... Wit en Zwart...
Voor de duizendste keer schudde ik mijn hoofd. Vol van gedachte kon ik me amper concentreren op de les. Van alles draaide in mijn hoofd.
Ik zat op mijn vaste plek; helemaal achteraan, naast het raam. Het was niet een plek waar ik moest zitten, maar zo kon ik uit het raam staren en mijn gedachten op een rijtje zetten. Ik keek naast me. Een lege plek. Meestal zat ik alleen. Ik ben een beetje een loner.
Weer staarde ik uit het raam. Vanuit de derde verdieping kon ik mijn oude huis zien. Nou ja, huis? Meer de flat waarin ik had gewoond.
Ik probeerde weer mijn gedachten te sorteren. Wolf... Vleugels... Blauw... Twee zussen... Oudste... Wit...
Ik kan begrijpen dat dit erg saai is om te lezen beste lezers, maar ik beloof jullie dat het erg belangrijk gaat worden.
'Pak nu allemaal je chomebook!'. Ik schok uit m'n gedachten. Snel m'n cromey pakken dan maar. Alles wat we moesten doen was een samenvatting maken van geschiedenis. Normaal leer ik daar nooit mee en nadat ik een beetje nonsense heb getypt, kijk ik er nooit meer naar om. Dus ik begon met typen.
"Geschiedenis HS 5
Alles begon met een ronddrijvend vloeistofje dat wachtte op de kracht van fantasie. Toen het zijn fantasie kreeg begon het zich te vergroten en kreeg het vorm. Het vloeistofje was uitbreid tot een wereld om op te leven. Een eerste bewoner, een blauwe gevleugelde wolf, verscheen. Daarna verschenen er twee andere wolven, de zussen van de eerste."
Ik las het stukje over en schudde daarna mijn hoofd. Een meisje achter mij las wat van mijn scherm en moest een beetje lachen. Snel haalde ik het stukje weg en begon opnieuw.
~~~
De les was eindelijk afgelopen en we konden pauze houden. Ik deed mijn oortjes weer in en liep naar beneden. Alleen.
Zoals altijd ging ik eerst naar mijn kluisje en pakte de boeken die ik na de pauze nodig had. Alleen nog rekenen en Nederlands dan was ik uit. Rekenen is saai en in het schrift was genoeg plek voor nog wat tekeningen. Nederlands is ook erg saai maar dit keer hadden we een repetitie. Thuis moest ik leren voor mijn komende toetsen dus op de fiets was mijn enige "vrije tijd". Zucht... Morgen hadden we in ieder geval wat leukere vakken.
~~~
Het is donker... Ik lig al in mijn bed. Eigenlijk heb ik geen zin om te gaan slapen. Ik ben ook helemaal niet moe.
Ik keek naar m'n bureau. Geen zin om m'n croombook te pakken, te veel moeite. Ik keek naast me. M'n Iphone is te ver om vanuit m'n bed te pakken. Op mijn nachtkastje lag mijn Nintendo DSI. Dan maar Nintendoën dacht ik.
Ik deed mijn Nintendo open en startte het spel op dat erin zat: Pokèmon Black. Lang niet meer gespeeld, 't kan vast geen kwaad om m'n team nog wat extra middernacht-training te geven.
Langzaam werd ik vermoeider. Op het laatste sloeg ik mijn spel op, zette mijn Nintendo uit en begon te slapen. Ik droomde over een wit en zwart wolvenrijk.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen