Foto bij 007

Charlotte Braun

De volgende morgen was verschrikkelijk. Niet omdat ik mee gedronken had met het stelletje – wat waren het eigenlijk – mongolen, maar eerder omdat dat stelletje mongolen hun mond niet konden houden tot vijf uur in de morgen. En toen ik bijna in slaap viel werd ik verstoord door een onbekend stelletje dat mijn kamer binnenkwam. Hij was al begonnen met de daad, toen hij erachter kwam dat er al iemand in deze kamer was... “Dikke kater zeker?” Ik liet een dodelijke blik vallen op meneer ik-ben-zo-geweldig. “Heb je goed geslapen?” vroeg hij nu. “Wat denk je nu zelf?” “Ja?” gokte hij. “Als ik goed geslapen zou hebben, was ik veel eerder als jij wakker geworden denk ik.” “Daar heeft ze een punt.” Khalil kwam op dit moment de keuken in gelopen en gooide was cruesli in een kommetje.

“Dat was echt de laatste keer dat er hier een feest is in dit huis.” Mompelde ik. Justin schoot in de lach. “Wat lach jij nu weer?” snauwde ik. Hij kreeg een grijns op zijn gezicht. “Oh Charlotte toch, wist je nog niet dat ik minimaal drie feestjes in een week geef?” “Meen je die nou?” Hij knikte trots. “Vet hé?” “Bieber alsjeblieft zeg. Jij stopt met die feesten nu.” Hij schudde zijn hoofd. “Als je rust wil moet je maar weggaan.” Ik fronste mijn wenkbrauwen. “Dacht het niet.” En legde mijn armen over elkaar heen. “Dan wen er maar.”

Voordat ik een reactie terug kon geven werd ik onderbroken. “Oh hey, hier zijn jullie.” Chagrijnig keek ik opzij waar ik een meisje zag staan. Het was het meisje dat gisteren op Justin’s schoot zat. Haar kleding zat scheef, haar haar stond omhoog en haar gezicht leek een tekening met uitgelopen make-up. Ze glimlachte liefjes naar Justin en knipperde extra met haar wenkbrauwen. “Oh.” Zuchtte ik en legde mijn hoofd op de bar neer. Khalil begon te lachen. Justin stond nu op en liep naar het meisje toe. “Ik had echt een leuke avond met je, beautiful.” Ze zag er dus absoluut niet uit op dit moment. Ik begon te lachen om die gedachten. Justin schonk me een waarschuwende blik. “Je hebt me telefoon nummer, toch?” grinnikte het meisje. Justin pakte haar hand en nam haar mee. Waarschijnlijk zou hij haar nu naar huis sturen. Ik had gelijk. Even later stond Justin alweer in de keuken. “Was ze lekker?” vroeg Khalil geïnteresseerd. Justin hief zijn schouders op. “Ik heb wel ooit betere nachten in bed beleefd.” “Iehl, dit wil ik eens niet weten!” Ik maakte een vies gebaar. “Je bent gewoon jaloers.” Grijnsde Justin. Hij had het helemaal mis.


~~~
Hier nog een hoofdstukje haha x

Reageer (3)

  • xxswaggie

    Nieuwe abbooo :)

    1 decennium geleden
  • Elysian

    Haha geweldig!!

    1 decennium geleden
  • Monks

    YAAAY DANKJE! SNEL VERDER

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen