Foto bij 006

Charlotte Braun

“Zag je dat gezicht van die vrouw.” “- of toen ze ons achterna kwam.” “-En haar hak afbrak.” Beide kwamen we niet meer bij van het lachen. Dit was het eerste moment, sinds mijn aankomst, dat ik en Justin het goed met elkaar konden vinden. Met verbazing tot Khalil uiteraard. “Dus jullie hebben wel plezier gehad, samen?” vroeg hij fronsend. Ik hief mijn schouders op. “Oh ja, ik heb zeker wel plezier gehad.” Grijnsde Justin en pakte de setjes lingerie tevoorschijn. “Gadver.” Mompelde ik en trok ‘mijn’ spullen uit zijn hand. Ik stond op en keek de jongens waarschuwend aan. “Waag het niet om aan deze spullen te zitten. Of überhaupt aan mijn spullen te zitten. Anders krijgen jullie een probleempje.” Ik glimlachte nep en liet de twee wezens achter.

Die avond
De lichten waren uit in de kamer waar ik verbleef. Mijn laptop stond op het bed en ik liet me helemaal meegaan in de film ‘Endless Love’. Mijn concentratie werd verstoord door wat gegil. Ik trok mijn oortjes uit mijn oor en liep direct naar het balkon toe, waaruit ik een prima overzicht had over de tuin van de superster. Verbaasd keek ik naar meisje die gillend het zwembad insprongen. De muziek volgde nu een weg door mijn oren heen en het viel me op dat de personen niet meer geheel nuchter waren. “Dit moet een grap zijn.” Mompelde ik mezelf toe. Ik schudde afkeurend mijn hoofd en zuchtte toen ik besloot om een kijkje van dichtbij te nemen.

“Bieber, wat is dit nu weer!” riep ik naar Justin. Hij zat op een tuinstoel met een getint meisje op zijn schoot. “Wat bedoel je?” vroeg hij niet-snappend. “Dit!” Ik gooide mijn armen in de lucht. Hij grinnikte. “Dit noemt men een feestje mevrouw Braun.” “Dan zorg maar dat dit feestje zo snel mogelijk is afgelopen meneer Bieber.” “Nee mevrouw Braun, daar heb je niets over te zeggen. Dit is mijn huis, dus ik geef feestjes wanneer en hoe ik dat wil.” “Dacht het-.” Ik werd onderbroken door een jongen die zijn armen om mijn heen sloeg, het was Khalil. “Wil je me alsjeblieft loslaten?” snauwde ik. “Ik dacht je komt gezellig meedoen Charlotte.” Ik schudde mijn hoofd en duwde hem van me af. “Ze gaat toch niet mee fietsen in die kleren.” Zei het meisje wat op Justin’s schoot zat en keek me afkeurend aan. “Rustig maar. Ze is alleen de pretverpester. Maar de heks zal zo wel weer vertrekken.” “Dat hoorde ik Justin!”


~~~~
Ik heb echt heel veel hoofdstukken al vooruit geschreven. Dus ik kan heel vaak activeren, als jullie dat tenminste willen.
Nu is het nog een beetje saai, rustig. Maar over een paar hoofdstukken komt daar verandering in.
kusjes.

Reageer (2)

  • Monks

    Activeer alles alsjeblieft! hahahahaha

    1 decennium geleden
  • Elysian

    Activeer alles ^^ haha ik wil meer :) xxx

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen