Foto bij 005

Charlotte Braun

“Nee, ik zie nog steeds het probleem niet.” Justin zuchtte geïrriteerd en pakte met zijn handen, zijn hoofd vast. “Voor de duizendste keer, die man daar met die lange zwarte jas, zwarte bril en muts op hoort bij de paparazzi.” Ik zag inderdaad de man staan toen ik uit het winkelraam keek. “Ik snap je probleem niet.” Justin keek me aan of dat ik gek was. “Als wij deze winkel verlaten, zal hij allemaal foto’s van ons maken en krijg ik nog meer gezeik.” Ik schoot in de lach. “Alsjeblieft zeg meneer Bieber. Je geeft je fans lingerie en je verpest een interview, maar als de paparazzi je ziet heb je opeens meer problemen? Dat snap ik dus niet.” Hij wist dat ik gelijk had op een of andere manier.

Justin schudde zijn hoofd en liet nog een keer zijn blik op de onbekende man vallen. Onverwachts greep Justin mijn pols vast waardoor er een “Au.” Mijn mond verliet. Zijn mond kwam dicht bij mijn oor. “Luister Charlotte.” Fluisterde hij in mijn oor. “Als die man mij ziet deze winkel uitgaan, en wel uit een lingerie winkel zullen ze weer een verhaal opmaken. En aangezien ik hier met jou ben, weet ik al wat het verhaal zal zijn. Justin Bieber heeft een nieuwe vrienden. En die nieuwe vriendin dat ben jij.” Hij tikte me aan waardoor ik geschrokken een stap achteruit zette. “Of wil je dat zo graag. Mijn vriendinnetje zijn?” Ik keek hem vies aan. “Niet gemeen bedoeld tegenover jou, maar ik eet nog liever mijn schoen op.” En ik glimlachte fake terwijl ik dat uitsprak. “Dan hebben we geen andere keuze en moeten we een andere uitweg verzinnen.”

Justin keek om zich heen. Toen hij zag dat de verkoopster een andere klant aan het helpen was, trok hij me mee. “Waar gaan we heen?” vroeg ik. “Shht.” Ik rolde mijn ogen. “Oké, ik zeg wel niets meer.” Fluisterde ik. Hij trok me door het magazijn van de winkel heen. Ondertussen pakte hij wat lingerie mee wat daar lag. “Wat doe jij nu weer?” “Geen zorgen, je kunt ze straks aanpassen.” Grijnsde hij. “Daar moeten we zijn.” Hij wees naar een deur. Justin maakte de deur open, maar dit gebeurde niet ongezien. Een medewerker had ons gezien en riep naar ons. Ik en de superster keken elkaar op het zelfde moment aan. "Rennen!"


~~~
Aaaaaah ik wordt echt superblij van jullie reacties! :-)

Reageer (1)

  • Monks

    Hopelijk worden ze niet opgepakt door de politie lol.

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen