Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (6)

  • MrsNeymessi

    Ff die mensen die weg zijn gegaan op hun bakkes slaan want je doet dat toch niet o.O

    8 jaar geleden
  • Magicsongzz

    Ik vind ook dat je zeker niet moet kijken naar je abo's! Schrijven zou daar echt niet moeten om draaien, ook al is het natuurlijk wel mooi meegenomen die abo's, maar je moet schrijven voor de mensen die je verhaal wel lezen! Dat is veel belangrijker dan twee mensen verliezen die zo dom zijn om op zulk leuk verhaal hun abo te verwijderen! Jij moet kiezen hoe alles gaat en niet je lezers! Want uiteindelijk moet jij trots zijn op je eindresultaat dat je zelf gecreëerd hebt! En ik vind dat je tot nu toe al zeker trots mag zijn! Ik vind het zeker niet erg dat de jongens er nog niet inkomen. Het is leuk als je er echt naartoe kan schrijven! Trouwens dat is lekker spannend voor ons (: doe gewoon je eigen ding! Dan kun je echt trots zijn op je eindresultaat en jezelf!

    9 jaar geleden
  • MyMalik

    @Chasing1D --> vind ik ook! We lezen dit verhaal toch niet om te bepalen hoe het gaat? Dan zouen we net zo goed een eige verhaal kunne maken toch? Het is JOU verhaal met JOU verhaallijn, meid, ik vind dit verhaal geweldig zoals JIJ 'm schrijft..

    9 jaar geleden
  • AngelicPower

    snel verder!!(Y)

    9 jaar geleden
  • Chasing1D

    Het is goed! Niet teveel focussen op het aantal abo's dat je hebt, maar gewoon op het schrijven zelf! Dan komen die abo's vanzelf wel! (:
    Geen dingen doen in je verhaal die je niet wilt omdat je lezers dan tevreden zouden zijn.. het is jou verhaal & jij moet ermee tevreden zijn.. dus ga gewoon verder zoals je bezig bent want het is echt al goed!

    xx

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen