Dyana is erg ongerust over haar zus. Na het gevecht met de Zwarte Wolven hebben ze Wyta meegenomen. Dyana moet wat doen!

'Ik ga naar HZWR! Het boeit me niet wat ze zullen gaan doen met me, als ik Wyta maar red!' zegt Dyana zeker. Syto en Psyana kijken haar geschrokken aan. 'Ben je niet helemaal lekker ofzo?! weet je wel hoe gevaarlijk het daar is?!'. 'Boeit me niet! Ik ga mijn zus redden!' roept Dyana naar Syto en rent daarna weg.
'Niemand vangt mijn zus zomaar! Met mijn telekinese, bliksem en ijs krachten zal ik Wyta redden!'. Moedig rent Dyana over het strijdveld. Een heleboel gedode wolven liggen er nog. Het is een groot bloedbad. Maar dat maakt Dyana niet uit, zij heeft maar een ding aan haar hoofd: Haar zus!
Aangekomen bij HZWR kijkt Dyana eens goed. Als ze van boven naar binnen komt dan zijn ze haar meteen, het zelfde geld voor de poort. Er moet toch ergens nog een ingang zijn? Dyana loopt rond om de muur.
Opeens krijgt ze een emmer zwarte vloeistof over haar heen. Dat is even geluk hebben denkt Dyana. Nu kan ze gewoon door de Rijks-poort. Tegen de wachters zegt ze wel dat ze een nieuwe wolf is en graag bij de Zwarte Wolven wil aansluiten.
Als Dyana naar binnen loopt merkt ze waar Syto het over had. Maar dan bedenkt ze waarom ze hier is. Ze moet Wyta redden! Dyana loopt wat rond en zoekt goed naar een kerker of een gevangenis. Ze voeld zich niet helemaal op haar gemak en begint steeds harder te lopen. Wild rent ze alle kanten op om te zoeken voor haar zus. Was het dan misschien haar schuld? had zij Wyta moeten beschermen?

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen