Foto bij 06. Het eerste gevecht

Nadat Wyta en Syto een huisje hebben ontdekt en hebben kennis gemaakt met de professoren Pof en Rof zijn ze weer naar buiten gegaan. Het lijkt veel donkerder dan voordat ze binnen waren geweest en merken als snel dat de Zwarte Wolven iets van plan zijn.

Snel rennen de twee naar het kasteel. Hoe verder ze kijken hoe zwarter het wordt. Aan de andere kant van de muur proberen zwarte wolven van alles om binnen te dringen. Door de zwarte lucht worden langzaam de krachten van de Witte Wolven weggezogen. Ze moeten snel handelen.
Aangekomen bij het kasteel staat iedereen klaar om hun eerste gevecht aan te gaan met de Zwarte Wolven. Op het teken van de koning rent iedereen zo snel mogelijk naar de Zwarte Wolven toe en zo begint het gevecht.
Het gaat er erg hard aan toe. Wolven bijten in elkaar vel en gooien elkaar op de grond. Sommige wolven omsingelen andere wolven en duiken op elkaar. En weer andere wolven houden een zwaar gevecht in de lucht. Helaas zijn de Zwarte Wolven in het voordeel omdat de zwarte lucht de kracht van de Witte Wolven wegzuigt.
Wyta is omsingeld door tien Zwarte Wolven. De wolven duiken op haar maar Wyta probeert zich te verdedigen. Zodra ze dat doet verschijnt er een ijsschild om haar heen. Andere wolven valt dat op en proberen ook hun krachten te ontdekken. Het ijsschild is niet sterk genoeg en breekt. Zwarte wolven knallen met ijssplinters op de grond. Wyta probeert zo snel mogelijk weg te vliegen maar dan komt er een andere Zwarte Wolf aangevlogen die Wyta beet neemt. Wyta doet haar best om nog los te komen maar de kracht van de zwarte lucht is zo sterk geworden dat ze tenslotte bewusteloos raakt.
De wolf met Wyta in zijn poten geeft een seintje aan de Zwarte koning dan ze de prinses hebben. De Zwarte Wolven gaan weer terug naar hun rijk en de Witte Wolven halen opgelucht adem. De zwarte lucht verdwijnt gelukkig ook.
Syto zoekt naar Wyta, maar kan haar niet vinden. Hij vraagt het aan haar zusjes maar ook die weten van niets. Dyana wordt erg ongerust; ze Moet gewoon iets doen!

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen