Naam: Tamara
Bijnaam: Tamaar
Achternaam: Moore
Eigenschap: droge humor, Vrolijk, Hyper, verlegen
Hobby,s: Dansen, zingen
Welk 1D member : Niall Horan
Verhaal lijn: Het gaat niet goed met haar omdat ze gepest word door haar klasgenoten. Ze vind het uiteindelijk het best om zelfmoord te plegen en wil van een brug af springen tot Niall haar tegen houd
16+: nee



Pov Tamara


Ik sta bij mijn fiets voor de school, ik heb niet echt zoon goed leven op school. Ik word gepest en uitgescholden. Het doet pijn heel veel pijn. Ik voel de tranen over mijn wangen glijden en ik veeg ze zacht weg. Ik kijk voor me uit en doe de fiets in het rek en doe het op slot. Ik blijf effe staan in het fietserek en ik kijk voor me uit en zucht zacht, ik probeer de moed in te blazen maar het lukt niet echt. Ik doe nog een keer diep ademen en denk diep naar " oke tamar nu moet je wel naar binnne anders doe je het niet meer " ik beet in mijn lip en zuchtte en ik liep rustig door en ging in mijn klas op mijn plek zitten.

Ik zat goed maar de juf was weer eens te laat. Ik keek om me heen en zach Vanessa binnen lopen. Ze kwam naar me toe en zei " je bent echt lelijk ik wed dat je nog maagd ben " en ze lachte en liep naar der plek. Ik voelde de pijn in mijn hart en dacht " waarom moet zei nu juist mij hebben " ik beet in mijn lip en zach dat Dennis binnen liep hij liep naar me toe en zei " ben je nog niet dood lelijkerd " en hij liep naar Vanessa toe. Ik beet hard in mijn lip en voelde de tranen weer komen. Meschien had die Dennis gelijk en moest ik dood gaan zooals hij wilde. Dan zach niemand mijn lelijke kop meer.

Ik veegde de tranne weg en liep de klas uit en liep naar het bord en zach dat ik naar huis kon. Maar dat was niet mijn optie. Ik wilde dood dass het enige wat ik nog wilde. Ik hoorde Vanessa en Dennis lachen en ik keek hun kant op en dacht " jullie zijn dit schuld. Ik ben mijn leven kwijt door jullie " ik voelde de tranen lopen en pakte papiertje en begon te schrijven.


beste Ouders & vrienden.

Ik zie dit leven niet meer zitten.
Ik word gepest en uitgescholden.
Mijn enige leven is in de hemel. Daar haat niemand me.
Ik ga jullie allemaal missen beloof me niet te vergeten.
Deze pijn is me te veel.

Bye jullie Dochter en vriendin...


Ik deed het briefje in mijn tas en dacht " mijn tas vinden ze toch wel dan kunnen ze het briefje vinden. Ik liep naar de fietsenstalling en zach dat mijn banden plat waren. Ik beet in mijn lip en zuchtte en dacht " dat ook nog " ik pakte me tas goed vast en liep rustig de school uit. Ik wist alleen niet waar ik dood wilde. Ik kon van een flatgebouw afspringen. Maar dat wilde ik niet. Ik kon voor een trein springen maar dat was ook niets. Ik beet in mijn lip en liet een traan vallen en dacht " ik vind wel iets uit " en ik zuchtte.

Ik liep rustig door en pakte mijn gsm en zach dat het pas 12 uur was. Ik wist niet echt wat ik moest doen maar ik zach ineens iets. Een brug. Dat was een optie om zelfmoord te plegen. Ik gooide mijn tas neer op de grond en ging op de brug staan en dacht " bye Wereld bedankt dat ik er was.ik sloot mijn ogen en zach ineens een jongen naar me toe rennnen. Maar het was al te laat ik zach alles zwart maar ik voelde dat die jongen me in zijn armen hield en ik viel weg ...

Reageer (1)

  • MrStark

    Omgg ik ga vervolg in sturen

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen