Vervolg

Naam: juna
Bijnaam: jun
Welk 1D member : Niall Horan
Vervolg verhaal :
Niall ziet een meisje Flauwvallen en springt van het Poduim en neemt der mee naar de kleedkamer. Als het meisje wakker word verdrinkt Niall meteen in der ogen en word hij verliefd op haar.
16+: nee



Pov Niall


Ik keek voor me en zag ik een meisje door der benen zakken. Ik schrok en sprong van het poduim en tilde het meisje op en ik zach dat der vriendin ook in shock was. Ik riep naar Zayn en zei " kom eens " Zayn ging ook van het poduim af en liep naar het meisje dat naar het meisje in mijn armen had. Zayn keek het meisje aan en zei "weet jij wie dit is " het meisje keek Zayn aan en zei " jaa dit is Juna mijn bff " Zayn keek het meisje aan en zei " kom jij ook maar mee " en hij liep met het meisje naar de kleedkamer. Ik keek naar het meisje in mijn armen en zach dat ze een beetje bewusteloos was. Ik hield der goed vast en tilde der mee naar de kleedkamer en legde der neer op de bank.

Ik keek naar het meisje dat Juna bleek te heten en ik pakte een washandje en deed het zweet van der hoofd. De maneger liep naar mij en Zayn en zei " jullie moeten over een uur wel weer op " ik keek naar Zayn en knikte en zei " dan gaan we weer op maak je geen zorgen " de maneger keek naar me en liep naar het poduim en zei dat er effe pauze was en dat we over een uur terug kwamen. Ik veegde het zweet van Juna der hoofd af en keek naar der en dacht " wat is het toch een mooi meisje " en ik zuchtte zacht en vreef het zweet meer weg.

Harry liep naar me toe en zei " jij was snell bij dat meisje " ik keek hem aan en knikte en zei " sorry maar maakte me zorgen " Harry keek naar het meisje en zei " die is flauwgevallen zou zo well weer beter gaan " ik keek Harry dankbaar aan en keek de kant van Zayn op en zach dat die alweer aant fleurten was met het meisje die zich zorgde maakte om der vriendin. Ik keek naar Liam die met Danielle zat. Ik lachte en keek naar Juna. Ik hoorde dat ze kreunde en der ogen gingen rustig op en ik keek der in en voelde meteen die vlinders in mijn buik.

Juna keek naar me en zei " waar ben ik " ik keek naar der en zei " je bent flauw gevallen nu ben je in onze kleedkamer " Juna keek effe en kneep in der arm en zach nu dat het niet echt een droom was. Ik lachte en keek naar der en pakte het glasje water van Harry en gaf die aan haar en zei " blijf maar liggen goed " ze bloosde en keek naar me en zei " danke Niall " ik keek naar der en lachte en zei " niets te danke Meis " en ik vreef door der haren heen . Ze keek naar der vriendin en lachte en zei " je hebt der droom laten uit komen " Ik lachte en keek naar Juna en zei " dat komt dan goed uit " ik keek op de klok en zach dat weer op moest. Ik keek naar Juna en voelde vlinders en zei " ik moet weer op zie je zo goed " ze knikte en keek naar me en gaf een kus op de wang. Ik bloosde en gaf haar der ook een en ik liep samen met de boys op en we traden op.

Reageer (1)

  • XJunaHoranX

    Zo leuk!!! Zou ik mis nog een vervolg mogen?:$ ik vind hem zo leuk!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen