Naam: Juna
Bijnaam: Juun
Eigenschap: spontaan, vrolijk, soms verlegen, vertrouwt mensen iets té snel
Hobby,s: zingen, dansen, lezen (over 1D) en de wetenschap
Welk 1D member : Niall Horan
Verhaal lijn: Juna is voor de eerste keer in het one direction condert. Ze gaat met der beste vriendin. Ze staan voor aan. Maar waarneer Niall der hand aan raakt valt ze flauw.
16+: mag wel, maar niet te, ik ben nog jong



Pov Juna

Vandaag was mijn dag. Het was de dag van mijn Eerste One Direction concert. Ik stond voor de spiegel in mijn tshirt van One Direction en mijn rokje en sneakers van Ond Direction. Ik keek in de spiegel en vond me er goed uitzien. Ik liep rustig naar onder en zach mijn beste vriendin staan. Ik liep naar der toe en knuffelde der en keek der aan " eindelijk kan ik niall zien " Mijn vriendin lachte en keek me aan en zei " en ikke Zayn " ik lachte en keek der aan en zei " ik heb de cd,s bij me voor te signeren " mijn beste vriendin lachte en keek me aan en zei " goedzoo " mijn beste vriendin keek naar achter en zei " kom we gaan vertrekken " ik knikte en gaf mijn vader en mijn moeder een knuffel en een kus op der wang en ik liep met mijn bestie naar de auto.

Ik stapte in de auto en ik keek uit het raam en dacht " here i come Niall Horan " ik keek naar mijn bestie die naar de kaarten voor het concert keek ze keek me aan en zei " weet je dat dit voor aan is ? " ik keek dr aan en lachte en zei " jaa dat wist ik " mijn vriendin keek blij en zei " bedankt dat ik mee mocht Juna " ik keek naar der en lachte en zei " niets te danke hoor " ik hoorde het liedje kiss you op de radio en ik zong zachtjes mee. Mijn bestie keek uit het raam en zei " we zijn er Juna " ik lachte en stapte uit en nam afscheid van de broer van mijn bestie en wachte op der.

Mijn beste vriendin liep naar me toe en zei " we kunnen gaan " ze keek me aan en knikte en zei " kom we gaan " ik lachte en liep naar een grote man en gaf de twee kaartjes. Hij keek me aan en zei " kom maar mee " ik liep met mijn beste vriendin met de man mee en we kregen de plaatsen aan gewezen. Ik keek de man dankbaar aan en liep naar de plek en ging staan. Ik lachte voelde het zweet op mijn rug plakken. Zoo erg was het dus all, mijn beste vriendin keek naar me en zei " maak je geen zorgen alles komt goed " ik keek naar der en knikte en keek naar het poduim.

Ik zach Zayn op het poduim komen als eerste en ik Zach meteen mijn vriendin blozen. Ik lachte en keek naar Zayn en hoorde hem zeggen " Welcome all " ik lachte en zach Harry het poduim op komen. Ik lachte en zach nu Louis en Liam tegenlijk het poduim op rennen en zwaaide naar de fans. Ik voelde het zweet erg opkomen en ik zach de mooie blonde haren van Niall en hij kwam onze kant op en lachte. De jongens begonnen te zingen en il zach dat somige handjes gaven. Niall kwam en gaf mijn een hand en liep weg. Ik voelde me heel licht worden en ik zach ineens zwart voor me ogen. En ik viel hellemaal weg en hoorde hellemaal niets meer geen zang geen fans hellemaal niets. Zou ik dood zijn ...

Reageer (1)

  • XJunaHoranX

    OMYGOSH!!! Zooo leuk! Snel vervolg lezen!!!!!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen