Naam: kelly
Bijnaam:kel
Achternaam: Smith
Eigenschap: vrolijk, verlegen
Hobby,s: zingen en tekenen
Welk 1D member : harry en niall
Verhaal lijn: umm ik heb een relatie met Harry, maar dan ga ik vreemd met Niall, Harry word agressief en begint me te slaan, ik roep dat ie moet ophouden omdat ik zwanger ben en hij stopt meteen..dan mag je zelf nog wat bedenken haha
16+: jaa




Pov Kelly


Harry en ik zitten rustig tv te kijken en Harry slaat liefjes een arm om me heen en zegt " Lieverd ik moet stracks effe weg maar Niall komt op je letten " Ik keek naar Harry en zei " wel niet te lang weg gaan he lieverd " En ik drukte een kus op zijn wang. Harry keek me aan en lachte en zei " tuurlijk niet lieverd wil jou niet lang missen " Ik bloosde en keek naar de grond. Harry tilde mijn kin op en keek me aan en zei " niet zoo verlegen lieverd " Ik keek hem verlegen aan en zei " sorry lieverd maar ik ben gewoon zoo " Harry lachte en vreef over mijn wang en gaf me een kus op mijn lippen. Ik kuste rustig mee en ging dichter bij hem zitten. Ineens hoorde ik de bell gaan en ik stopte de zoen.

Harry keek me aan en lachte en zei " dat zou Niall well zijn " ik keek hem zielig aan en zei " Moet je nu dan all weg ? " Harry keek me aan en zei " ja vanavond moet ik effe naar de maneger en moet ik alleen opnemen " ik keek harry zielig aan en zei " maar dan kunnen we geen seks hebben " Harry lachte en pakte mijn gezicht vast en zei " tuurlijk wel als ik terug kom " ik keek hem lief aan en zei " dass beloofd he " Harry keek me aan en knikte en zei " ik ga eens Niall laten binnen komen he " ik keek hem aan en knikte en bleef liefjes zitten. harry liep rustig naar de deur en opende hem.

Ik keek naar de deur en zach Niall staan. Ik lachte en zach dat Niall en Harry elkaar knuffelde. Harry keek naar Niall en zei " let goed op mijn meisje he " Niall lachte en keek naar Harry en zei " tuurlijk ik doe dat altijd " ik keek naar de 2 jongens en lachte effe lief. Harry liep naar me toe en gaf me een kus en zei " ik ga alvast. Deste eerder ben ik terug " en hij gaf me nog een kus " ik keek hem lief aan en gaf ook een kus en zei " ga dan maar " Harry knikte en keek naar Niall en zei " goed opletten hoor " en Harry liep de deur uit en ging naar de studio toe.

Niall die liep naar me toe en kwam naast me zitten. Ik keek naar hem en bloosde en zach zijn helle mooie blauwe ogen. Niall keek naar me en zei " is er iets ? " ik keek naar hem en knikte nee en keek weer naar de tv. Ik voelde dat er spanning was tussen mij en Niall. Maar we bleven verdacht still. Ik keek effe naar Niall en merkte dat hij ook keek. Ik bloosde en ineens voelde ik de lippen van Niall op de mijne. Ik bloosde en dacht " zou ik mee doen of niet " en ik keek maar kuste rustig mee. Ik merkte dat Niall genoot en hij tilde me rustig op en liep met me de trappen op en deed de slaapkamer deur open en legde me op bed neer.

Ik keek naar Niall en zei " wat ben jij van plan ? " ik keek naar hem en zach dat hij zijn shirt uit deed. Ik bloosde en keek naar zijn borst en zach dat hij zijn broek ook uit deed. Niall keek me aan en zei " ik weet dat je ook wil " ik bloosde en keek naar hem en beet in mijn lip en dacht " ik wil wel maar dan ga ik vreemd en dat wil ik niet " Niall keek naar me en zei " Harry komt er niet achter dat beloof ik " ik keek naar hem en beet in mijn lip en knikte en keek weer naar Niall en zei " oke ik will het " Niall lachte en deed de deur dicht en ging boven me hangen.

Ik bloosde en kuste hem en voelde dat hij mijn blouse open deed en me beetje recht zette en hem uit gooide. Ik bloosde en voelde nu mijn rokje ook weg doen. Ik hoorde de bh klikken en Niall gooide die ook op de grond. Hij stopte de kus en keek naar me en zei " ik ben zoo jaloers op Harry je bent zoo mooi " ik bloosde en keek naar hem en kuste hem weer. Niall begon rustig mijn borsten te maseren en ik kreunde Zacht en vreef over zijn borst en speelde met zijn tepels. Niall kreunde en deed zijn hand naar onder in mijn slip. Ik kreunde en genoot toen ik voelde dat hij mijn clit was aant bespelen. Niall en ik kreunde zachtjes en ik keek hem aan en zei " please neem me " Niall keek me aan en knikte en deed onze slip en boxer uit. En hij ging in me. Ik kreunde en kneep in zijn rug, Niall stoote door tot naar een tijdje we trilde heel erg en kwamen klaar.

Ik hijgde en zach ineens Harry staan. Hij was woedend. Hij trok Niall van me af en zei " jij vieze vuile hufter " en ik zach de woede uit zijn ogen. Hij pakte Niall vast en gooide hem op de straat en gooide de kleren naar. Ik hoorde zijn gestamp op de trap en hij liep naar boven en keek mij woedend aan en zei " hoer dan je bent " en hij maakte een platte hand en sloeg me in mijn wang. Ik voelde het gloeie en ik voelde nog een slag recht in mijn buik. Ik hoeste en keek naar Harry en zei " stop please ik ben zwanger " harry hoorde het niet en sloeg nog eens. Ik keek naar hem en schreeeuwde " Harry ik ben verdomme zwanger " Harry schrok en keek naar me en zei " zekker van die hufter. Ik ben hier weg " hij pakte zijn koffer en keek nog een keer naar me en zei " ik hoef je niet meer te zien als dat kind van die hufter is " en hij liet mij achter en ik bleef huilend op bed liggen.

Reageer (2)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen