Foto bij || Lost 3.

| Lou Fields. |

"Morgen." Mompel ik moe als ik de woonkamer in loop. "Morgen lieverd." Hoor ik mijn moeder vanuit de keuken. Ik haal een hand door mijn haren en loop gapend naar de keuken waar mijn moeder aan tafel zit met een kop koffie. Ik glimlach even en druk een kus op haar wang waarna ik naar de koelkast loop en de jus d'orange pak.
"Ik moet zo gaan werken dus je bent alleen de hele dag." Ik knik en schenk de jus d'orange in mijn glas. "Is goed. Ik ga denk ik toch niet veel doen." Ik grinnik even en neem een slokje van mijn drinken. Het enige waar ik me het liefste mee bezig wil houden is Liam. Hoe raar het ook klinkt, maar ik wil hem echt vinden. En ik weet niet eens waarom.
"Je mag best met vriendinnen afspreken." Ze kijk me glimlachend aan. Ik leun tegen het aanrecht aan en kijk mijn moeder aan waarna ik mijn schouders op haal. "Ik kijk wel. Het liefste wil ik op zoek gaan naar Liam." Ik bijt op mijn lip en merk dat ik begin te blozen. De glimlach op het gezicht van mijn moeder word nog groter. "Ik hoop dat je hem kunt vinden!" Ik knik en glimlach. Dat hoop ik zelf ook. Maar ja, hoe groot is de kans dat ik hem vind?

Zo zit ik die middag buiten in het zonnetje met mijn laptop op de schoot. Hm, waar zal ik beginnen? Ik zal eerst eens op facebook kijken.
Ik neem een slok van mijn limonade en start google chrome op waarna ik naar facebook ga.
Gelukkig wist mam de achternaam van Liam nog want anders had het ook niet veel nut om te zoeken. Payne is zijn achternaam. Toen ze me dat had verteld werd alles weer wat duidelijker voor me.
Nadat ik ben ingelogd ga ik naar de zoekbalk en typ zijn naam in. Ik frons even als ik geen profiel vind maar alleen maar pagina's vind.
Liam Payne is briLIAM, Liam, our daddy directioner en Liam Payne is our hero lees ik.
"Wat is dit allemaal?" Mompel ik in mezelf. Ik bijt op mijn lip en ga naar google waar ik ook zijn naam in typ. Meteen komt er van alles op het scherm te staan. Wow, hij staat zelfs op wikipedia. Wat houd dit toch allemaal in?
Ik klik op het balkje van wikipedia en frons even. "One Direction." Lees ik voor. What the hell is One Direction nu weer? Ik zucht en schud even verward mijn hoofd waarna ik maar begin te lezen.

One Direction.
One Direction is een boyband uit het Verenigd Koninkrijk en Ierland bestaande uit Niall Horan, Zayn Malik, Liam Payne, Harry Styles en Louis Tomlinson. Ze eindigden in 2010 als derde in het Britse talentenjachtprogramma X-Factor.
Horan, Malik, Payne, Styles en Tomlinson meldden zich in 2010 aan als solokandidaat voor X-Factor maar gingen niet door naar de categorie ‘Jongens’ en werden toen als groep wel doorgelaten door Nicole Scherzinger. Hun coach was Simon Cowell. Na vier weken waren ze Cowells laatste act die nog meedeed. One Direction eindigde als derde. Na X-Factor lekte hun single ‘Forever Young’ uit, die uitgebracht zou zijn als ze gewonnen zouden hebben.


Wow wacht, wat? Liam zit in een band? Ja hallo, hoe kan ik dan ooit contact met hem opnemen?
Gefrustreerd haal ik een hand door mijn haren en pak mijn glas limonade waarna ik er een grote slok van neem. Nu voel ik me echt hopeloos. Liam zit in een band, hij is me echt wel vergeten. Ik wil de hoop nu echt opgeven. Ik kan hem zo echt nooit vinden!
Hoe wil ik dat voor elkaar krijgen?


--

Okayy, hoofdstukje 3 alweer!
Iedereen die dit leest, hartstikke bedankt! (:
Laat alsjeblieft reacties achter waarin jullie zeggen hoe jullie het vinden! (:

Reageer (5)

  • Creator

    Super!
    Snel verder jij!
    Misschien het volgende hoofdstuk een liam pov?

    1 decennium geleden
  • HarrysWife

    Jullie bedankt voor dit nu al leuke verhaal ! ^^

    1 decennium geleden
  • Cliffayne

    Laat ons eeen lezen ofd Liam haar nog kent?!:D

    1 decennium geleden
  • thatonechild_xo

    snel veder maar komt er nog een Liam pov? en trouwens die foto's dat is Jenna van Awkward!!! aaaaah Ik ben een Jennie

    1 decennium geleden
  • AngelicPower

    snel verder!! :)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen