He even een voor woordje ik heb echt geen inspiratie meer dus tips, ideeën en commentaar zijn altijd welkom dit hoofdstukje is er gekomen door Sannah omdat ze me zei dat ik door moest gaan. Ik zou het geweldig vinden als jullie mijn andere story's ook lezen.
Ik heb bijna geen inspiratie voor dit verhaal meer dus nogmaals tips zijn van harte welkom :)

Het cadeautje van de jongens is een serenade voor Jill wat heb ik gelachen, daar zaten ze dan met zijn 4e op hun knieën een lied aan het zingen voor Jill. Ondertussen zaten Roos en Miel alleen maar te kleffen wat maakt het mij uit ik heb de leukste vrienden die je kan wensen. En dadelijk komen ook nog een paar vrienden van Jill en mij ze zijn wel wat ouder maar als broers voor ons. Dit is echt de mooiste dag van mijn leven.

Het feestje van Jill is gestart, wat drankjes daar, wat hapjes daar, muziek aan en de vrienden zijn er.
Ik sta te dansen met Kaj een van mijn oudere vrienden. We zijn altijd wel close geweest en ik zie hem niet meer zo vaak maar ik zie dat hij wel ons bff armbandje draagt wat met een grap begonnen was. Ik moet hem nog aan Nils voorstellen want als Kaj een jongen niet mag betekent dat veel voor mij. Nils is aan het lachen met een paar vriendinnen van mij. Wanneer Kaj met knuffelt en optilt en een rondje met me draait zie ik Nils wel kijken. Ik denk dat het tijd is om ze aan elkaar voor te stellen hoe moeilijk ik dat ook vindt.
'Kaj, ik moet je aan een jongen voorstellen en hij is mijn vriendje en je weet dat ik jouw mening belangrijk vindt wil je alsjeblieft aardig doen?' vraag ik
'Natuurlijk Fleurtje, ik doe alleen onaardig als ik vindt dat die jongen zich niet gedraagt.' zet Kaj
Ik heb hem nog niks vertelt over Nils misschien maar beter ook anders had hij hem niet gemogen ook al heeft hij vandaag zo lief voor mij gedaan.
'Nils, dit is Kaj mijn beste vriend en halve broer, ik heb je over hem verteld. En Kaj dit is Nils mijn vriendje.' zeg ik en ik stel ze aan elkaar voor ze schudden elkaar de hand en raken in gesprek ondertussen loop ik naar Jill. Ik hoop dat het goed gaat.

Reageer (1)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen