Foto bij 11.

Ik had in mijn kamer een goed plekje gecreërd, en al mijn film spullen uit de kast gehaald. Vandaag ging ik 2 filmpjes maken, één voor mijn Engelse kanaal, en één voor mijn Nederlandse kanaal. Ik begon met mijn Nederlandse kanaal, omdat dat makkelijker was. Ik pakte de laatste spullen die ik nodig had, En ging er toen voor zitten, hij moest alleen nog goed focussen, ik zuchtte en stond op en liep naar de kamer van Mitch, ik klopte op zijn deur en ik kreeg te horen dat ik binnen mocht komen. " hey, ermm zou je me misschien even kunnen helpen met focussen?" vroeg ik hem. " je camera, bedoel je?" vroeg hij, ik grinnikte. " Ja, mijn camera " zei ik. Hij knikte. " ja, het kon ook focussen op werk zijn, maar is goed, geen probleem" zei hij, en liep met me mee. Nadat Mitch hem goed gefocust had. " thanks Mitch, je bent de beste" zei ik vrolijk. " dat hoor ik wel vaker" zei hij grinnikend. " succes," zei hij. Ik moest harder lachen. " dankje, " zei ik lachend en hij sloot ook grinnikend de deur achter zich. Ik zette mijn telefoon op stil, en gooide hem op mijn bed. . Ik drukte op het aan knopje en begon toen met filmen. " Hey, allemaal" zei ik vrolijk en toen begon ik met de opnames. " dus, dit is weer een tijdje geleden, en dat spijt me ontzettend, maar ik ben er weer." zei ik vrolijk tegen de camera en ik begon met mijn verhaaltje. Ik vertelde over mijn reis ervaringen. Mede omdat ik natuurlijk helemaal naar Amerika was afgereisd. Ik was wel vaker uit Nederland gegaan maar ik was nog nooit uit Europa gegaan. Na een uurtje was het wel gelukt dacht ik, dus ik zette de camera op pauze. Ik nam mijn flesje water en nam er een slok uit. Ik pakte mijn telefoon erbij, hij had vaak opgelicht tijdens het filmen. Ik keek een beetje door mijn berichten maakte een snapchat, en ging wat op instagram. Ik ging even naar de keuken om eten te maken, Mitch kwam de keuken binnen. " en is het gelukt?" vroeg hij me. "Ja, ik denk het wel. Maar ik moet nu nog een ander filmpje opnemen," zei ik, ik had er niet zo'n zin in. Ik wou de buurt gaan verkennen. " succes, babe. Ik ga straks weg, ik ben vanavond pas terug" zei hij, ik knikte. " wat ga je doen?" vroeg ik hem, en opende de koelkast. " Ik had je toch verteld over die gasten die ik gister heb ontmoet?" vroeg hij, ik knikte. En pakte de bak aardbeien die erin lagen, en haalde er een paar uit. " Ow, we gaan vanavond chillen" zei hij. " gezellig, have fun" zei ik, hij glimlachte. " Maar ik moet weer verder met filmen" zei ik. " wat ga je doen?" vroeg hij. " Ik denk gewoon een Question en Answer. Veel kijkers vroeger erom en het is heel makkelijk" zei ik. " slim, succes" zei hij. Ik grinnikte en gaf Mitch een kus op zijn wang en liep toen weer naar mijn kamer.

Het viel me op dat mijn telefoon over ging, ik keek wie me belde. Het was een privé nummer. " Jillian, here" zei ik maar automatisch in het Engels want ik wist niet wie het was. " Hey, Jill. Jenn here. " zei Jenn vrolijk. " Hey, how are you?" vroeg ik haar. " I'm good, what do you think about hanging out, later today?" vroeg ze. " yeah cool" zei ik vrolijk, en we kletste nog een beetje. Volgens mij word mijn leven hier een stuk drukker, dan in Nederland. Dacht ik bij mezelf nadat ik had opgehangen. Ik kon wel wennen aan die gedachten. Ik tweette even snel de dat ze me vragen moesten stellen met: #AskJillian. Na een halfuurtje scrolde ik er door heen, en favoriete de leukste zodat ik ze weer terug kon vinden. En toen ging ik voor de camera zitten, en begon aan mijn Q&A. Uiteindelijk was ik klaar en kon ik gaan editen maar daar heb ik nu geen zin in, dat komt later wel. Ik ruimde mijn spullen op, wel sloot ik mijn Camera alvast aan mijn computer aan zodat ik de bestanden erop kon zetten. Ik ging eten maken want ik had echt trek gekregen. Ik zou over een uurtje naar Jenn gaan. Harrison zou er ook zijn. Hij is echt chill.

Ik zat 's avonds laat op de bank samen met Harrison, Jenn, en Lauren. We waren aan het chillen, keken een film en hadden gewoon lol. " Guys, I have the best idea let's do Twister " zei Lauren opeens, ik moest lachen. " Yeah, I think I have it. One sec" zei ze en stond op. " Okay, I'm the worst in that game" zei ik. " No that's probably going to be me" zei Harrison met zijn Britse accent, wat echt geweldig klinkt. Jenn kwam terug met het spel. " Oh god, were actually going to do this?" vroeg ik voor de zekerheid. " Yess, come on" zei Lauren enthousiast. Ik grinnikte en we schoven de bank opzij zodat we genoeg plek hadden. We spreidde de mat uit, en we gingen klaar staan. " Can I spin the bord?" vroeg Harrison. " sure, " zei Jenn. Hij knikte en toen begonnen we met het spel. Ik speelde het altijd toen ik klein was, maar ik was er altijd slecht in. Ik begon makkelijk met mijn voet op rood, en op een gegeven moment werd het steeds lastiger, we lagen in een deuk en het was gewoon super grappig. Ik moest toen mijn hand blauw leggen wat onmogelijk werd, en dat bleek ook zo, omdat ik viel. " fuck," zei ik toen ik verloren had, de andere moesten lachen. Ik stond op en nu mocht ik draaien aan het bord. " Jenn, put your hand on yellow" zei ik. " No, that's going to be impossible, " zei ze. We moesten lachen en toen viel ze ook. Maar omdat ze verstrikt was met Lauren vielen ze beide, en trokken ze Harrison mee. Ik legde het bord weg, en verder hadden we nog een super leuke avond. Ik kan het echt goed met Jenn vinden. " But I have to go, sweeties" zei ik toen. " yeah, me too" zei Harrison. We namen afscheid van de twee meiden en gingen toen weg.

" Should I drop you off?" stelde ik hem voor. " If you could do that, that would be great" zei hij. Ik glimlachte. " yeah, no problem" zei ik, en we liepen naar de auto. " this is my temporary baby" zei ik lachend, toen ik de roestbak weer zag. Harrison moest lachen. We stapte in. We praatte onderweg over echt onnuttige dingen, en hij wees me ondertussen de weg. Toen we bij het appartement gebouw kwamen waar we moesten zijn, omhelsde ik hem. Hij stapte uit, en toen ging ik richting mijn eigen huisje. Ik was echt moe. Toen ik de deur open deed was Mitchel er nog niet want alle lampen waren uit. Ik ging meteen naar de badkamer en nam een heerlijke douche. Ik ruimde nog wat dingetjes op, en ging toen lekker slapen.


Hope you enjoyed, dit was een beetje een saai stukje, maar oké,
lots of love
xx

Reageer (1)

  • certified_cloud

    hee,
    je schrijft echt geweldig!
    i love O2L! (H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)
    heb je misschien nog een rol over als vriendin van één van de jongens ofzo??
    je hebt trouwens een nieuwe abbo xx

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen