Foto bij 10.

Ik werd wakker in mijn nieuwe kamer, en toen ik weer besefte dat ik in Amerika was kreeg ik een grote glimlach op mijn gezicht. Ik greep naar mijn telefoon op mijn nachtkastje en ging wat op twitter, en instagram om dan uit mijn bed te stappen. Ik liep naar de douche en nam een heerlijke douche om dan naar mijn kamer te gaan en mijn kleding uit te zoeken. Ik deed daarna mijn make-up en föhnde mijn haar. Ik ging ontbijten en daarna pakte ik mijn koffers uit, en ruime de laatste spulletjes op. Ik liep mijn kamer uit, Mitch was in de keuken ontbijt aan het maken. " Goeie Morgen" zei ik vrolijk, en ging aan de keukentafel zitten. " hey, lekker geslapen?" vroeg hij. " als een roosje,jij?" vroeg ik hem. " heerlijk," zei hij en kwam aan de tafel zitten. " Ik zat eraan te denken, om een auto te huren voor de komende maanden en dan kunnen we de stad verkennen, boodschappen doen, en stuff " zei ik. Hij knikte, " goed idee, top" zei hij. Ik glimlachte. " top, dan ga ik even op internet kijken," meldde ik hem. Hij knikte en ik ging wat opzoek, toen ik uiteindelijk een bedrijf had gevonden niet ver hier vandaan. Printte ik de gegevens uit. Later die dag gingen we op weg naar het bedrijf waar we de auto zouden huren. Uiteindelijk hadden we een super lelijke auto maar we hadden er tenminste een. Ik stopte de sleutel in het contact en hij rommelde wat maar toen begon de motor te lopen. Ik zette de spiegels even goed, en reed toen weg. Mitch probeerde de radio onderweg aan de praat te krijgen wat na een kleine 10 minuten lukte. We zochten een leuke zender en zongen een beetje mee. Toen we de weg terug hadden gevonden, parkeerde ik de auto voorzichtig in , wat nog maar net lukte. Terwijl we de trap op liepen, kreeg ik een berichtje. Ik glimlachte toen ik zag dat hij van Connor was.

- How's LA? x

Het was kort maar wel heel lief, ik glimlachte. Zou ik meteen iets terug sturen of even wachten. Ik koos voor het 2de, en sprintte verder de trap op omdat Mitch al bij de deur was, omdat ik was gestopt om te lezen. " je moet echt leren, om berichtjes te lezen terwijl je loopt" zei Mitch lachend. Ik grinnikte, en liep naar binnen. Ik pakte wat drinken. En stuurde Connor toen maar een berichtje terug.

- Great, haven't seen much, but I'm planning on it, how are you ? x

ik kreeg bijna meteen een berichtje terug.

- I'm good, thanks. I just wanted to ask. How are your thoughts on chilling later today, with me and some others ? x

- Seems like fun, count me in : )

- cool, I will send you the address later, see you later babe ; ) x

- See ya later : ) x

Ik legde vrolijk mijn telefoon weg, ik had er echt zin in. " Mitch, red je het vanavond alleen?" vroeg ik de jongen, toen ik de kamer in liep. " vast wel, waarom?" vroeg hij. " Ik ga naar Connor" zei ik hem. " het zit wel goed tussen jullie twee hè" zei hij grijnzend, ik gooide een kussen naar zijn hoofd. " we zijn gewoon bevriend, denk ik" zei ik. Mitch grinnikte. " ik denk dat we een goede keuze hebben gemaakt om hier te komen, je zit nu al in die hele Amerikaanse community" zei Mitch grinnikend. " ik had het eigenlijk niet verwacht, maar iedereen is hier zo aardig," zei ik hem. " uhu, vooral Connor" zei hij plagerig. Ik maakte een beledigd geluidje en gooide het tweede kussen, die wel recht in zijn gezicht te belanden, waardoor ik moest lachen. " was dat nodig?" vroeg hij toen, en gooide het kussen terug. Ik ving hem lachend op en knikte. " ja, dat was nodig " zei ik, en toen kreeg ik een berichtje met het adres. Het was niet zover, maar voor loopafstand wel en ik snapte helemaal niks van het openbaar vervoer hier. Dus dan moeten we maar met de rammel bak gaan. " we zouden die auto eigenlijk een naam moeten geven" zei ik toen tegen Mitch. " Auto?, schroothoop zul je bedoelen" zei hij, en ik grinnikte. " ja, die ja wat is een leuke naam ?" vroeg ik. " ermm, Bart " zei hij en we moesten lachen " lekker Hollands, maar goed Bert " zei ik. Mitch knikte trots en ik grinnikte. " dan ga ik Bart straks maar even nuttig maken," zei ik. Hij grinnikte en we kletste gezellig wat verder.

Ik werkte mijn make-up wat bij, en deed mijn haar goed voor ik weg ging. Ik pakte mijn zwarte jack en pakte mijn telefoon, sleutels en geld. Dat zou wel genoeg zijn. Ik zei gedag tegen Mitch en verliet toen het huis om richting het O2L huis te gaan. Toen ik na een tijdje de goede straat inreed moest ik nog een parkeer plek vinden, maar al snel had ik hem gevonden. Ik stapte uit en liep naar het grote huis. Het was echt groot, ik belde aan er kwam echt heel veel lawaai van binnen. De deur werd open gedaan door JC. " Jill, hey" zei hij vrolijk en omhelsde me. Ik glimlachte. " hey, how are you?" vroeg ik hem. " great, come in, it's super busy here" zei hij grinnikend. Ik knikte en liep met hem mee. " make yourself at home, drinks are in the fridge, and food is on the kitchen table and stuff, but I have to get back to Lia " zei hij, ik glimlachte. " thanks, have fun" zei ik hem lachend, hij glimlachte en ik liep de huiskamer. Er waren een hoop bekende en ik stond al snel te praten met, Jenn, en Sawyer. " hey, " hoorde ik opeens naast me, ik keek opzij recht in Connors gezicht. " hey," zei ik vrolijk en omhelsde hem. " how long have you been here already?" vroeg hij me. " don't know, not long " zei ik. Hij grinnikte. " I'm going to borrow her, from you " zei Connor grinnikend, tegen Jenn and Sawyer. " no problem, have fun " zei Sawyer grijnzend, ik draaide grinnikend met mijn ogen en draaide me toen weer naar Connor. " do you want something to drink?" vroeg hij me. " yeah, sure" zei ik, hij knikte en we liepen naar de keuken. Ik kreeg een beker met cola en volgens mij ook alcohol maar het was best lekker. " so, have you settled?" vroeg hij me, ik knikte. " yeah, it's a really cool place, it's not big but not really small either, just perfect" zei ik vrolijk, ik leunde tegen het aanrecht aan. Ik luisterde wat naar de muziek, terwijl ik met Connor praatte, en met andere mensen. Het is één gezellige boel, echt heel erg leuk. Iedereen is gewoon heel erg aardig en leuk. " so are you planning on doing collabs?" vroeg Connor me tussendoor. " Maybe, don't know " zei ik glimlachend. " maybe, we could collab?" vroeg hij. Ik knikte " yeah, good idea " zei ik vrolijk. Uiteindelijk toen het al super laat was, verliet ik met een groep mensen lachend het huis van de jongens. Ik had een paar mensen een rit aangeboden naar hun huis, omdat het al super laat was. Jenn, en Rebecca klommen in de oude auto. Onderweg zongen we hard mee met de radio en kletste gezellig. Ik kon het goed met de meiden vinden. Uiteindelijk ging ik lekker terug naar mijn eigen appartement, dit was echt een leuke avond geworden.

hey guys, ben back,
hope you liked it,
comment like subscirbeand I will see you later, alligators <'33

Reageer (1)

  • Malikx

    like it :D

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen