Een redelijk kort stukje dit keer.

De volgende ochtend werden James, Albus en Lily door hun moeder wakker gemaakt op een brute manier, ze werden namelijk met potten en pannen wakker gemaakt. Wat ze wel erg irritant vonden.
Toen eindelijk het eten op tafel stond kwam Harry met de mededeling dat ze vandaag al zouden vertrekken, dit zouden ze doen, omdat professor Anderling hem wilde zien voordat hij zou beginnen met zijn nieuwe baan als leraar Verweert tegen de Zwarte kunsten. Maar omdat Albus nog niet was ingedeeld kon Albus niet mee naar Zweinstein en is Harry dus ook niet gegaan. Dus moest Harry nog wel een uil sturen naar professor Anderling.
Gelukkig weet hij alle regels van Zweinstein wel. Die heeft James hem allemaal wel verteld en had hij zijn eigen kennis opgehaald.
Nadat het avondeten was opgeruimd had Ginny de kinderen naar bed gestuurd. Dit keer ook James die zou moeten uitrusten, omdat ze morgen al naar Zweinstein zouden moeten gaan. Ook is Harry naar bed gegaan, want ook die moest naar Zweinstein.

De volgende dag had Ginny iedereen wakker gemaakt en voor het ontbijt gezorgd. Want ze moesten vandaag immers naar Zweinstein.
Toen ze klaar waren met het ontbijt, gingen ze gelijk naar de auto om naar Londen Station te rijden. Eenmaal op het station hadden ze hun tickets uit de koffers gehaal en richting de muur van de van perron 9 en 10, wat samen natuurlijk perron 9 ¾ vormt. Eenmaal bij de muur aangekomen hadden James, Albus en Harry een kus aan Ginny en Lily gegeven. “ We gaan jullie missen. “ hadden Ginny en Lily gezegd.
Toen ze de rode trein hadden geënterd hadden ze Lily en Ginny nog even gedag gezegd en waren ze vertrokken.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen