De volgende dag had Harry definitief een beslissing genomen en heeft zijn baan als minister tijdelijk opgezegd. Gelukkig krijgt hij die wel terug als hij klaar is met zijn baan als leraar.
Twee dagen later was de rust wedergekeerd bij de familie Potter. Iedereen deed weer wat hij hoorde te doen, behalve Harry. Harry was namelijk begonnen aan het pakken van zijn koffer om naar Zweinstein te gaan. Wat immers al over 3 dagen is. Als Harry zijn koffer heeft ingepakt, begint hij te zeuren dat James en Albus ook snel hun koffers moeten gaan pakken. Helaas voor Harry hebben ze hier allebei maling aan. Gelukkig voor Harry weet hij de straf om te zorgen dat ze wel in moeten pakken. Als ze dat namelijk niet doen moeten ze gaan werken bij de Lekke ketel en dat bevalt ze helemaal niet.
Nadat Harry twee lange uren heeft lopen zeuren, gaan ze eindelijk inpakken. Ginny heeft ze hier wel bij geholpen, ondanks dat ze dat niet wilde.
Even later zaten ze aan het avondeten.
Nadat de kinderen alles hadden opgeruimd gingen ze zonder te mokken naar bed. Behalve James, want die mocht wat langer opblijven omdat hij al wat ouder was. Zowel Harry als Ginny vonden het tijd voor het gesprek met James over Albus.
“ Luister James, “ begon Harry “ we vinden het tijd dat je meer verantwoordelijkheid krijgt. En daarmee bedoelen we dat we van jou verwachten om als ik het niet doe jij heel goed op Albus moet gaan letten op Zweinstein en zorgen dat ie niet wordt gepest door iemand. “ vervolgde Harry. “ Het is natuurlijk iet de bedoeling dat Albus zich onzeker voelt op Zweinstein, tenslotte moet hij daar toch een jaar doorbrengen, snap je? “ vroeg Ginny. “ Maar natuurlijk mam. “ zei James.
“ Heeft Albus eigenlijk al een bezem? “ vroeg de nieuwsgierige James. “ Nee, maar we zijn ook niet van plan om er dit jaar nog een voor hem te kopen. “ zei Harry.
Toen James eindelijk naar bed was gegaan hadden Harry en Ginny alles afgesloten en waren zelf ook naar bed gegaan.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen