"Hey, hwak mureo. Geu daeum mangmak heundeureo..." Wekker uitzetten, mijn wekker EXO - Wolf, kan niet beter dan met een nummer van je favo groep waker worden. Ik keek op mijn mobiel of ik nog een whatsappje heb gekregen van mijn beste internet vriendin Sietske, eindelijk ga ik haar vanavond ontmoeten! Dan nog wel bij één van haar favoriete bands! Of Mice & Men, ik vind sommige nummers wel goed, maar ik kan mezelf totaal geen fan noemen, maar ach het belangrijkste is dat je het naar je zin hebt met een concert! Ik keek weer op mijn whatsapp omdat ik net een berichtje kreeg van haar, "Goooodmorning<'3" haha this toch zon schat he die Siets, "Hii gurl that ima meet tonight :'D" helemaal happy en al reageer ik terug, "Zin in vanavond!! Werd tijd jou ontmoeten!" "Haha zekuuurss!! Ik ga even mijn make up doen en me omkleden, niet mij vol spammen zoals gewoonlijk he? x'D" "Is goed tot zo" ik legde mijn telefoon neer en liep naar mijn kleding kast, hmm wat zal ik aan doen? AH ik weet al dit!
Simpele rock style, that's what i like!



Hop omgekleed nu mijn heavy stoere makeup op doen! Lekker veel eyeliner en oogpotlood, en zwarte oogschaduw!
Hmm mijn haar hoe zal ik die doen? Nah ik laat het gewoon naar beneden! Geen in om iets aan te doen, eigenlijk zo rommelig ziet er ook wel leuk uit! Ja ik laat het zo!
Ik liep van de trap af naar beneden en liep direct naar de keuken pakte simpelweg een krekkertje met at kaas, ik durfde geen boterham te nemen. Eenmaal op gegeten pakte ik mijn sleutels, mijn kaartje voor het concert en mijn tas met de rest van de benodigdheden.
Dit is dus mijn tas:



Ik houd van schedels, en zombies, haha ik ben appart maar goed, wat kan ik er aan doen, ik hou er van om appart te zijn!

Ik liep naar buiten, het was perfect weer! Natuurlijk huis op slot gedaan. Nu hoppa richting het station! Het is gelukkig maar een klein kwartiertje lopen voor mij, niet al te ver weg zeg ik maar! Eenmaal wachtend op de trein voor naar Amsterdam zag ik een klein jongetje naar mij toe lopen met tranen in zijn ogen, "Mevrouw weet jij waar mijn mama is? Ik ben haar kwijt en en en ik kan haar nergens vinden!!" ik had medelijden met het jongetje, ik denk dat hij maar amper 7 is! ik knielde neer op zijn lengte en legde mijn had op zijn hoofdje, "Ik kan je niet helpen maar ik breng je wel even naar een dichts bijzijnde bewaker, dan kan hij of zij je vast wel helpen! Komt goed, je ziet je mama weer" en ik gaf hem een knuffel, ik stond op en pakte zijn handje vast en liep met hem naar een bewaker. "Goeden dag meneer, dit jongetje is zijn moeder kwijt geraakt, hij is naar mij toe gelopen" de man knikte, "Is goed bedankt voor het informeren, kent u dit kind ergens van?" ik schudde mijn hoofd, "Nee ik heb hem nog nooit gezien, maar hij wilt zijn mama heel graag zien" "Ok is goed wij helpen hem wel, goed gedaan dat u direct naar mij kwam mevrouw" "Geen dank" ik knielde weer en gaf het jongetje een knuffel. "Kijk het komt goed, ze gaan je mama zoeken" zij ik met een glimlach, het jongetje kreeg ook een klein glimlachje op zijn gezicht "Bedankt! je bent echt suuuuuuuuuuper lief!" zij hij, ach wat een schatje is het! "Ik moet mijn trein halen, en ik hoop dat je je mama snel weer ziet! Doeii!" ik zwaaide en het jongetje zij ook doei, eenmaal dat mijn trein er was stapte ik in en reed ik een uur richting Amsterdam.

Eenmaal geariveerd in Amsterdam stapte ik uit en liep ik naar buiten, nog steeds heerlijk weer. "DANIELLA!!!!" ik schrok me kapot en draaide me om en zag Sietske "MOPPIEEEEEEEEEEE" en ze lag gelijk plat hoor, haha. "HAHAHA omg Daan! OMG i met you yay!" zij ze en sprong een gat in de lucht, ik lachte, beetje awkward als ik mensen voor het eerst ontmoet. "Zin in concertje siets? Je gaat Austin zien, Austin carlile, en en alan en en aron en de rest ken ik niet..." ik glimlachte, Alan is mijn favoriet dus die onthielde ik zekers wel. "JAA Austin!!" haha ik wist het, ze was zo blij! Ik natuurlijk ook, ik ontmoet mijn internet vriendin! "Owja, wil jij ook mee naar EXO? Ze komen wel in duitsland, mja beter iets dan niets, PLEAASEE ik heb niemand die mee wilt" zij ik met een pruil lippie, "Noouuuuu je weet ik heb bijna niks met kpop he, maar vooruit, kun je je Tao bias zien dus ja waarom niet!" zij ze, "YES WHOHOOOOO YES OMG OMG IK HOUD VAN JOU SIETSKE!!" helemaal stuiterend omhelsde ik haar, eindelijk ik kan EXO zien! "oh mijn god haha Daan echt waar jij hebt dikke obsessie met EXO calm down" lachte ze, "Zullen we maar richting de melkweg gaan dan?" zij ze, ik knikte en we liepen richting het concert zaal. Eenmaal daar stond nog niemand, wacht wel er stonden twee mensen, "omg dat is austin wat moet ik doen?" zij Sietske zachtjes, "Gewoon chill doen zoals je altijd doet, en hoi zeggen, ik zal je wel willen helpen hoor" Ik pakte haar arm vast en sleurde haar mee naar Austin, "Hi austin! en Alan zo te zien" "Hoi! Jullie zijn er al wel vroeg voor het concert zeg!" "Tja als je vooraan wilt staan dan moet dat wel he haha" Austin knikte, "Wat zijn jullie namen dames?" vroeg Alan, ik stelde ons helemaal voor en waarom ik mee ben gesleurd naar het concert etc. Dikke pret gehad met Austin en Alan, en ook nog eens nummers uit gewisseld! Gescoord zul je zeggen! Heb ik toch goed voor elkaar gekregen voor sietske! Ze is nu helemaal hyperactief en happy, damn niet normaal meer haha!
Na een aantal uren gaan de deuren open. Eenmaal in de zaal was het nog een halfuur wachten en de twee voorprogramma's traden op. Nu word het tijd voor OM&M, en ja hoor ze kwamen! Met mijn favoriete nummer "You're not alone" Ik stond samen te jumpen en te zingen recht voor Austin zijn neus, en fun dat we hadden niet normaal!
Concert was afgelopen, en gingen we samen richting station op naar mijn huis, want ze kwam samen bij mij wonen, morgen komen toch al haar spullen naar mij toe. Eenmaal op het station zag ik een bekend gezicht, "Kai? van EXO?" riep ik, Kai keek op en zwaaide "Hoi! Fan van EXO neem ik aan omdat je mij herkende, je bent de eerste Nederlandse fan die ik ontmoet" zij hij met een glimlach, ik stond Sietske aan te kijken met grote ogen.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen