Foto bij Demi!

En rent naar het podium als je daar bent herinner je dat je niet weet wie die jongen was en je hebt hem ook niet zo goed kunnen zien.Dan zegt de mevrouw op het podium en nu komt ....

En nu komt de mensen die meewerken aan camp rock en die dit hier mogelijk maken.Justin Bieber en De Jonas Brothers!Ze komen op het podium.Je schrikt ervan je wist niet dat zij hier de eigenaars van waren.Toen herkende je de jongen die dat zij tegen jou dat was justin bieber!Je vind dat maar stom dat zij hier ook zijn nu durf je hier zeker niet meer te zingen.Dan werden de kamers verdeelt je hebt kamer 13.Je zit met nog een meisje die demi(dat meisje op de foto) heet.Het ziet er een toffe uit.Demi:hallo.
Jij:hallo Welk bed wil jij?Demi:maakt mij niet uit kies jij maar.Jij:oke en neemt het bed dat naast het raam.Demi:Wist jij dat de eigenaars de Jonas Brothers en Justin Bieber zijn?Jij:Neen en ik vind het ook maar stom.Demi:waarom?Jij:omdat ik nu niet zal durven zingen! Demi: ja ik ook niet.
Zo gaat het voorstellen nog een beetje verder tot je besluit een wandeling te maken.
Je gaat naar buiten en snuift de frisse lucht op.Je bent echt blij dat je hier bent en je hebt zin in morgen alleen weet je nog niet wie je zal hebben van lerarenhopelijk niet justin bieber of de jonas brothers.Jij kijkt op je gsm en je ziet dat het 10 uur is.Dus besluit je maar te gaan slapen.Je keert terug naar je kamer en maakt je klaar en zegt slaapwell tegen demi en je valt in een diepe slaap. De volgende dag.
Het is 7.30 en je maakt je klaar wandt over een half uur begint de les.Je weet dat er normaal tijd is voor ontbijt maar ja daar heb je je voor overslapen.Half uur later je staat weer aan het podium.De mevrouw zegt en jullie leraren zijn....

Reageer (1)

  • Dunzak

    veder:)ik wil weten wie het zijn

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen